Het bewerken van de bretels uit een beeldAccolades, zoals puistjes en vlekken, kunnen deel uitmaken van people's optredens die ze niet willen om te onthouden wanneer we kijken naar oude foto's. Bewerken van de bretels uit een beeld is een eenvoudig proces, maar het aantal fotobewerking expertise en artistieke vaardigheden vereist. Ook zal het proces vereisen een meer geavanceerde foto-editor dan is vooraf geïnstalleerd op de meeste computers, zoals Windows Photo Manager of Paint. Adobe Photoshop is een nuttig hulpmiddel voor mensen met geld om te besteden aan het project, maar een gratis alternatief omvat Gimp, een open-source software voor fotobewerking.

Instructies

1

Open de foto die u wilt bewerken in de foto-editor van uw keuze.

2

Kies een klonen gereedschap. In Photoshop, is de sneltoets "S," en in Gimp is de sneltoets "C."

3

Kies een kleine kwast voor het bewerken. De exacte grootte zal afhangen van de grootte van elk hulpprogramma dat u met werkt, maar het is over het algemeen eenvoudiger in het gebruik van een kleiner penseel dan een grotere.

4

Het klonen van een gebied van de tand direct boven de beugel. Dit kan worden gedaan door te drukken op "Alt" en in Photoshop te klikken, of door "Ctrl" en in Gimp te klikken.

5

Verf over de beugel met het kloon gereedschap. De borstel zal Kopieer de afbeelding die je gecloned over de accolades, die de tand een zeer realistische kijk moeten geven.

6

Herhaal tot alle van de alle tanden zijn voltooid en de glimlach bretels-gratis is.

Tips & waarschuwingen

  • Werken op een tand tegelijk te houden van de glimlach op zoek natuurlijke.