Het bewerken van de bladwijzers in een appel

Het bewerken van de bladwijzers in een appel


Bladwijzers zijn favoriete websites die u toevoegt aan uw browser u sneller toegang tot hen toestaan. Als u bladwijzers toevoegen, besparen u tijd doordat u niet hoeft te typen in de URL-adressen telkens wanneer die u wilt de dezelfde websites bezoekt. Met appel, kunt u eenvoudig toevoegen en bewerken van uw bladwijzers om hen beter te organiseren.

Instructies

1

Start Safari en klik op het menu "Beeld" op de top. Klik op de "Toon bladwijzerbalk."

2

Een bladwijzer toevoegen door te klikken op de "+" knop in de bladwijzerbalk. Selecteer de map op te slaan van de bladwijzer in en klik op 'OK'. U kunt ook het toevoegen van een bladwijzer door gelijktijdig indrukken van 'Command' en "Overleden"

3

Open de Bookmark Management Console. Om dit te doen, klik op "Bladwijzers" in het menu en klik op 'Toon alle bladwijzers'.

4

Klik op de "Bookmark-Menu"-link op het linker paneel als u wilt toevoegen van een nieuwe bladwijzermap. Selecteer "Bookmark map toevoegen" om een nieuwe map te maken. Deze map de naam wat je wilt. Sleep de bladwijzers wilt u naar deze map om ze te ordenen.

5

Klik op de link "Bladwijzerbalk" op het linker paneel als u wilt verwijderen opgeslagen bladwijzers. Selecteer de bladwijzer die u wilt verwijderen en klik op "Bewerken" en klik op 'Verwijderen'.