Het bewerken van de Audio met Nero

Het bewerken van de Audio met Nero


Nero Wave Editor software is een digitale audio-editor en versterker die werkt op computers die gebruikmaken van de Windows-besturingssysteem. U kunt audiobestanden bewerken door snijden het bestand en het verwijderen van delen van audio, vervagen in het volume van de audio op het begin van een bestand, uitfaden de geluidssterkte aan het einde van een bestand en regulering van de frequentie van het geluidsbestand in de gehele. Het proces van het bewerken van een audiobestand met Nero bestaat een paar eenvoudige instructies zodra u het bestand importeren in het softwareprogramma.

Instructies

1

Ga naar het bestandsmenu in het Nero softwaresysteem en klik op de optie "Open". Zoek het audiobestand dat u wilt laden en klik nogmaals op "Open". Het audio-bestand wordt geladen en u zult zien dat het als een grafiek op het scherm weergegeven.

2

Delen van audio verwijderen. Gebruik uw muis om te selecteren op het gebied van het audiobestand dat u verwijderen wilt, het gebruik uw muis om het pictogram "Verwijderen" te selecteren of druk op de "Delete" knop op uw toetsenbord. Dit zal het wissen van de sectie van het audio bestand is gemarkeerd.

3

Markeer het gedeelte van de audio die u wilt infaden of uitfaden met uw muis. Ga naar het menu "Volume" en selecteer de "Fade In" of de "Fade Out"-optie. U ziet een verandering in de grafiek op het scherm die aangeeft van de corresponderende wijzigingen aangebracht.

4

Selecteer de audio sectie die u met uw muis naar het instellen van specifieke frequenties in het audio-clip wilt wijzigen. Klik op de "Volume"-menu en ga naar de optie "Normaliseren". Een schuifregelaar frequentie verschijnt met het label "dB waarde." Stel de schuifregelaar omhoog of omlaag om de frequentie die u wilt, en klik vervolgens op de knop "OK".

5

Selecteer het menu "Bestand" en selecteer "Save As." Typ de naam van uw audio-bestand en klik vervolgens op de knop "Opslaan".