Het bewerken van beelden met Adobe PhotoDeluxe

PhotoDeluxe is een digitale beeldbewerkingsprogramma vrijgegeven door de Adobe software corporation in de late jaren ' 90 en pas medio 2002 gepubliceerd toen het werd vervangen door Photoshop Elements. Het eenvoudige programma kunt computer beginners en beginnende fotograaf te doen eenvoudige bewerkingen zoals "rode ogen" uit foto's verwijderen, wijzigingen aanbrengen in de grootte of de afmetingen van een afbeelding en dergelijke kenmerken zoals helderheid, contrast en scherpte met de klik van een knop aanpassen. Het programma kan ook gebruikers via eenvoudige tutorials waarmee ze kunnen interessante en kunstzinnige effecten voor hun beelden bereiken door het volgen van de stapsgewijze aanwijzingen zou leiden.

Instructies

1

Klik op de "Start"-menu op uw PC, kies "Alle programma's" en selecteer "Adobe PhotoDeluxe."

2

Klik op het menu 'Bestand' en kies vervolgens 'Open bestand' Blader op uw computer en selecteer een afbeeldingsbestand dat die u wilt bewerken. Klik op het afbeeldingsbestand om deze te selecteren, klik "Open."

3

"On Your Own", klik op "Wijzigen" om te beginnen met het maken van bewerkingen.

4

Klik op het tabblad "Kwaliteit" kennisnemen van de aanpassingen die u kunt maken naar afbeeldingen, zoals kleurbalans, helderheid/contrast, tint/verzadiging, en verscherpen. Klik "Instant Fix," bijvoorbeeld, ziet om automatisch aan je foto om voorgeprogrammeerde niveaus van optimalisatie, u de wijzigingen om te zien of u van hen houdt. Klik op de 'Undo' als u wilt terugkeren naar de oorspronkelijke afbeelding.

5

Klik op de "Grootte" tab kennisnemen van de wijzigingen die u aanbrengen kunt aan de afmetingen van uw afbeelding, zoals vervormen, perspectief, canvas grootte en fotoformaat. Klik op "Trim", bijvoorbeeld, als u wilt bijsnijden van een afbeelding door te klikken op uw cursor op één hoek van het gebied dat u wenst te houden en te slepen totdat het hele gebied dat u wilt uitsnijden is geselecteerd, klikt u op 'OK'. Klik op de 'Undo' als u wilt terugkeren naar de oorspronkelijke afbeelding.

6

Klik op het tabblad "Effecten" kennisnemen van de kunstzinnige filters die u aan uw afbeelding, zoals Basreliëf, toevoegen kunt reliëf en chroom. Klik op "Waarden beperken," bijvoorbeeld, om te converteren van uw afbeelding naar een vereenvoudigde werk met kleuren en tinten samen samengesmolten in effen gebieden, u ziet de wijzigingen in uw afbeelding om te zien als je ze. Klik op de 'Undo' als u wilt terugkeren naar de oorspronkelijke afbeelding.

7

Klik op het menu "File" en kies "Opslaan als" om het opslaan van de wijzigingen die u hebt aangebracht in uw afbeelding. Geef een naam die afwijkt van de oorspronkelijke naam van het beeld in de ruimte, zoals "Image(New)," Klik op 'OK'.

Tips & waarschuwingen

  • Klik op de "begeleide activiteit" knop bij het openen van een afbeelding worden geleid door tutorials dat je hoe leren zal om specifieke kijkt en effecten. Experimenteer met de verschillende instrumenten die u vindt onder de tabs van Adobe PhotoDeluxe, en klik op alles om te zien wat het doet. Zorg ervoor dat wat experimenten jij opslaan naar een bestand met een andere naam dan het origineel, zodat u kunt bijhouden van uw bewerkingen zonder verpest het origineel.
  • Adobe PhotoDeluxe staat slechts één laag van de functie "Ongedaan maken", dus zorg ervoor dat u tevreden bent met eventuele wijzigingen die u hebt aangebracht in een afbeelding voordat u op verplaatsen en toevoegen van meer wijzigingen. Zodra u zich tot een andere bewerken verbinden, u kan niet op "Ongedaan maken" klikken en ga terug naar de eerste wijziging die u hebt aangebracht, en u zult moeten Sleep naar beneden van het menu "Bestand" en selecteer "Terugkeren naar vorige opgeslagen" en beginnen helemaal opnieuw.