Het bewerken van Audio op een Computer

Het bewerken van Audio op een Computer


Hoewel Windows-besturingssystemen programma's waarmee u luisteren naar audio tracks en branden van audiodiscs bevatten, moet u downloaden en installeren van software van derden indien u wenst te bewerken van audio. Voorafgaand aan een programma is gedownload, moet u bepalen hoe u van plan bent te gebruiken van de software en de functies die u wenst te gebruiken. Ook moet u bedenken welk welke indelingen u opslaan van bestanden als wilt omdat niet alle programma's alle bestandstypen ondersteunen. Voor de beste resultaten, probeer meerdere audio-editors en vestigen op degene die uw behoeften het best past.

Instructies

1

Installeren van Audacity, een open-source, gratis audio-editor die op Windows, Mac OS X en Linux-computers werkt. Open en met meerdere bestanden tegelijk werken. Een "Quick Mix" uitvoeren op meerdere tracks, effecten toepassen (vervagen, bass boost, vullen, omkeren en wahwah, bijvoorbeeld) of kanalen of delen van een track verwijderen en pas de equalizerinstellingen. Exporteren als WAV, MP3 of OGG.

2

Probeer de WavePad geluidseditor, een professioneel-vlakke audioredacteur die beschikt over een freeware en een "Originele" versie. Bewerken en opslaan van MP3 en WAV-bestanden in de gratis programmatuur voorstelling. Kies maximaal drie effecten te gebruiken bij het bewerken van uw bestanden of upgrade naar de Master's Edition naar de toegang tot de gehele geluidseffect bibliotheek. Kies "Auto Split" om de grootte van grote audio tracks.

3

Open en bewerk één audiobestand tegelijk met Expstudio Audio Editor gratis. Bewerkte bestanden opslaan als WAVs of MP2s, dan de opgeslagen WAV omzetten in een MP3 met extra software. Hoewel Expstudio Audio Editor Free niets, de werkbestand kost en bestand opslaan beperkingen kunnen een turn-off voor gebruikers die van plan zijn om te bewerken een groot aantal bestanden maar biedt een scala aan audio-effecten (vervagen, versterken, vertragen, enz.), samen met geluidseffecten.