Het beveiligen van een Digital SDHC-geheugenkaartSDHC (Secure Digital High Capacity) geheugenkaarten zijn opslagmedia die kunnen worden gebruikt in een breed scala van elektronische apparaten, zoals digitale camera's, computers en sommige MP3-spelers. De kaarten kunnen maximaal 32 GB (GigaBytes) aan gegevens opslaan op een ruimte iets groter dan een postzegel. Als de gegevens op uw kaart SDHC waardevol voor u is, kunnen er tijden wanneer u wilt beveiligen tegen worden verwijderd of overschreven. De kaarten zijn voorzien van een write-protect schakelaar voor dit doel.

Instructies

1

Uitschakelen van het apparaat dat u gebruikt de SDHC kaart binnen en verwijderen van de kaart.

2

Draai de kaart dus u zoekt op de niet-bedrukte kant met de bronzen chips naar beneden.

3

Schuif de kleine schakelaar op de lagere linkerkant van de kaart naar boven tot het klikt.

4

Vervang de kaart in het apparaat dat u met gebruikt. Gegevens op de kaart kan nu worden bekeken, maar niet verwijderd, toegevoegd aan of overschreven totdat de schakeloptie write-protect wordt naar beneden geduwd.

Tips & waarschuwingen

  • Het verwijderen van de schrijf-bescherming van uw card is hetzelfde als het inschakelen, maar met de schakeloptie geduwd naar beneden in plaats van omhoog. Zorg ervoor dat de schakelaar is stevig geduwd in de gekozen positie, aangezien een losjes-set schakelaar tussen beveiligde en niet-beveiligde wiebelen kan, fouten veroorzaakt.