Het beste boek voor het leren van PHP

PHP, een programmeertaal die server-side, is een van de meest complexe ingrediƫnten te gebruiken bij het maken van een krachtige, dynamische website. Het is moeilijk om te leren en nog moeilijker te beheersen, wat betekent u een boek aan uw zijde die niet alleen als een pedagogisch instrument, maar als een geweldig naslagwerk fungeert. Gelukkig, PHP is al bijna 15 jaar en heeft een aantal grote middelen beschikbaar voor het.

Complete Beginners

Het beste boek voor die gewoon het krijgen in webontwikkeling is "HTML, XHTML en CSS all-in-One Desk Reference voor Dummies" door Andy Harris. Het boek heeft een hele "mini boek" gewijd aan PHP maar slim leert het in het kader van andere Web-talen zoals HTML, CSS en MySQL, waardoor je een goed-rond gemaakte begrip van webontwikkeling.

Het boek leert goede codering normen-praktijken en bevat een CD vol met codering voorbeelden voor u om vanuit te werken. Het biedt ook instructies over het instellen van de gratis server XAMPP zodat u van PHP schrijven kunt code zelf--vitaal voor bewegen zich voorbij de abstract en verder jezelf vertrouwd te maken met de taal.

Meer diepgaande

Als u al een praktische kennis van Web basistalen net als HTML, de meest recente uitgave van "PHP and MySQL Web Development" door Luke Welling en Laura Thomson kan het boek voor jou. Het omvat alle PHP functies met een focus op de verenigbaarheid ervan met de MySQL databasesysteem.

"PHP en MySQL Web Development" is gestructureerd om uit te leggen hoe e-commercesites met functies zoals een winkelwagentje en een product map maken. Natuurlijk, als je eenmaal de technieken leert, kunnen zij worden toegepast op bijna elk type site die u wilt maken.

De PHP handleiding

De online PHP-handleiding op PHP.net afhankelijke op echt papier met een flitsende cover niet komen, maar het geeft je alles die een compleet boek over PHP, wil een uitgebreide tabel van inhoud, en een aantal dingen die een boek zou niet, zoals een volledige verwijzing naar PHP functies.

Het heeft ook een been omhoog op een traditionele boek om drie redenen: het heeft een zoekfunctie, het is zo up-to-date mogelijk te zijn met de nieuwste editie van PHP en het is gratis en altijd beschikbaar.