Het beleid van XP groepsaccounts & instellingen configureren

De Windows XP Groepsbeleid-editor kunt u de instellingen op een netwerkcomputer. De Systeembeleid-editor wordt geleverd bij elke versie van XP en hierdoor netwerkbeheerders om te controleren de interface, zodat alle computers uniform zijn en dezelfde instellingen voor elke zakelijke gebruiker hebben. Verschillende beleidsterreinen bestaan voor elk aspect van Windows, dus je moet beslissen welk beleid u wilt wijzigen.

Instructies

1

Klik op de knop 'Start' van Windows XP en selecteer "Uitvoeren". Typ "gpedit.msc" en druk op "Enter". Deze tekst is de snelkoppeling naar open de Groepsbeleid-editor op de computer.

2

Klik op de sectie op het hoogste niveau beleid in het linker paneel. Bijvoorbeeld, als u bepalen van de "Shut Down"-knop op de computer van de gebruiker wilt, klik op "Gebruikersconfiguratie" naar de lijstopties. "Administrative Templates" Klik "Startmenu en taakbalk." In het midden paneel, een lijst met beleidsregels worden weergegeven. U kunt elk van deze beleidsregels bewerken voor uw eigen Netwerkvoorkeuren.

3

Dubbelklik op het beleid dat u wilt bewerken. Bijvoorbeeld, om te controleren de "Shut Down"-knop, dubbelklikt u op 'verwijderen en het uitschakelen van de knop Computer uitschakelen. Klik op "Ingeschakeld" om het beleid te activeren. Als u wilt omkeren de wijzigingen, klikt u op "Disabled".

4

Klik op "OK" als de wijzigingen wilt opslaan. Wijzigen van alle andere beleidsvormen die u wilt uitschakelen of inschakelen. Nadat u klaar bent met de wijzigingen in het opslagbeleid, herstart de computer.