Het beheren van mijn Sprint Overdrive

Het beheren van mijn Sprint Overdrive


Uw mobiele hotspot van Sprint Overdrive biedt diverse montages u kunt gebruiken bij het beheren van het apparaat. Instellingen voor het apparaat beschikbaar omvatten de mogelijkheid om een sleutel voor uw Wi-Fi-netwerk en het wijzigen van het administrator-wachtwoord. De stappen die u kunnen helpen zorgen voor de beveiliging van uw netwerk. U kunt zelfs aanpassen van uw apparaat weergaveopties om te besparen op uw batterij. De instellingen kunnen worden gewijzigd op elk moment van binnen van het apparaat beheerder pagina.

Instructies

1

Druk op de "Power" knop op uw Overdrive en er verbinding mee maken. U kunt verbinding maken met de rechtermuisknop op het netwerk indicator op de taakbalk en klikt u op "Connect to a Network."

2

Klik op de Overdrive van verbinding en klik op "Connect".

3

Open een webbrowser op uw computer en toegang van de Overdrive van de Sprint van introductiepagina. Het adres van de homepage is "http://Overdrive."

4

Log in op uw administrator-account. Standaard is de Overdrive van wachtwoord 'wachtwoord'. Als u het wachtwoord hebt gewijzigd tijdens setup, kunt u het nieuwe wachtwoord. Klik op 'OK'.

5

Klik op "Geavanceerde instellingen" als configureerbare instellingen voor uw apparaat wilt bekijken. Klik op het tabblad "Apparaat" voor meer opties.

6

Klik op "Basic" voor toegang tot de optie voor het wijzigen van het administrator-wachtwoord. Voer het nieuwe wachtwoord in het aangegeven veld en klik op "Opslaan".

7

Klik op "Toon" van het "Apparaat" tabblad om opties voor LED-scherm van uw apparaat te bekijken. Door het inkorten van de hoeveelheid tijd die van uw apparaat LCD brandt, kunt u helpen met het besparen van de batterij. Klik op 'LCD Timeout' en selecteer de hoeveelheid tijd die u wilt het LCD-scherm om op te blijven terwijl in gebruik. Klik op "Opslaan".

8

Klik op "geluiden" van het "Apparaat" tabblad om opties voor geluid kennisgevingen voor uw Overdrive te bekijken.

9

Klik op "Enable", en klik vervolgens op "Alert When" om te selecteren welke berichten u wilt ontvangen. Kennisgevingen zijn kritiek energieniveau, beschikbare updates en start-up falen. Klik op "Opslaan".

10

Klik op "Geavanceerde instellingen", en klik vervolgens op "Wi-Fi" als netwerkopties wilt weergeven. Klik op 'Netwerk' en typ een naam voor het netwerk in het veld "SSID". Klik op "Opslaan".

11

Klik op "Geavanceerde instellingen", en klik vervolgens op "Wi-Fi." Klik op 'Beveiliging' om een wachtwoord voor uw Wi-Fi-netwerk. Klik op het type beveiliging die u voor uw netwerk wilt. Opties omvatten none, WEP en WPA. Geef een wachtwoord op als u ervoor heeft gekozen om te gebruiken en klik op "Opslaan".