Het beheren van Hardware met Windows Vista

Aspecten van de hardware in de Windows Vista-computer beheren kunt u de "Device Manager" programma. Uw PC wordt geleverd met het programma reeds geïnstalleerd; het is toegankelijk op elk gewenst moment via het Configuratiescherm. Dit programma kunt u een verscheidenheid van taken, zoals het bijwerken van het stuurprogramma voor een bepaalde hardwarecomponent uitvoeren. U kunt ook of een apparaat bij zal uitschakelen door een venster van "Eigenschappen" in dit scherm te bekijken, of een probleem op te lossen.

Instructies

1

Klik op "Start", "Control Panel".

2

Dubbelklik op "Apparaatbeheer". Een nieuw venster wordt geopend. Alle van de hardware op uw computer zal worden ingedeeld in categorieën, met een beschrijving van het type apparaat die het is, zoals "Modems" en "Bewaakt".

3

Klik met de rechtermuisknop op een hardware-aanbieding. Klik op "Update Driver Software."

4

Klik met de rechtermuisknop op een hardware-lijst en klik op 'Eigenschappen'. De beschikbare opties zal veranderen afhankelijk van het type apparaat dat u hebt geselecteerd. Gebruik de drop-down menu's in het venster "Eigenschappen" om eigenschappen te wijzigen. Klik op "Toepassen" om wijzigingen op te slaan.