Het beheren van een Blog

Het beheren van een Blog


Beheer van een blog kan worden een leuk en spannend proces. Als een eigenaar, kan u krijgt de kans om een aantal verschillende petten en uw eigen content schrijver, webdesigner, programmeur en Internet marketeer. Draaien van een succesvolle blog betekent hebben een plan en tijd elke dag te besteden aan de verschillende gebieden van het. Door het publiceren van nieuwe en spannende inhoud en marketing het elke dag, kunt u om te slagen en groeien van het aantal bezoekers die je blog lezen.

Instructies

Beheer van een Blog

1

Voer uw blog als een bedrijf. Beheren van een succesvolle blog vereist hebbend een plan op zijn plaats. Evalueren hoeveel keer boekt u een week, wie je doelgroep is, wat u zal zich richten op onderwerpen en hoe je bezoekers zal aantrekken.

2

Het merk van uw blog. Biedt uw bezoekers een uniek het verkopen voorstel en zich te concentreren op het verstrekken van hen inhoud in tegenstelling tot iemand anders. Stick met een consistente stijl van schrijven dat bezoekers komt te verwachten en te vertrouwen op.

3

Market uw blog. Onderdeel van het beheren van uw blog gaat verder dan alleen het schrijven van de inhoud. Bevorderen het actief op sociale netwerksites zoals Twitter, Facebook en Digg. Een bepaalde hoeveelheid tijd elke dag te dienen nieuwe posten met deze social networking sites en tijd nemen om commentaar op andere blogs in uw niche gereserveerd. Verstrekken van links terug naar uw site in uw opmerkingen kunt u krijgen verkeer.

4

Monetize uw blog. Evalueren en experimenteren met verschillende aanmunting methoden. Overweeg toepassing van Google Adsense of promoten van producten op Clickbank die in uw niche vallen. Neem tijd om te bekijken welke methodes zijn het maken van geld en welke moeten gaan. Het beheer van een blog die je geld zal verdienen, moet u voortdurend uitzoeken en promoten van nieuwe producten.

5

Beslissen over een call-to-action. Identificeren van een sterke call-to-action zal u helpen uw blog te beheren en vasthouden aan uw plan. Een call-to-action kon krijgen een bezoeker klikken op een Google Adsense-advertentie, of volg via op een affiliate link in je blogpost.

6

Concentreren op het produceren van constant hoge kwaliteitsinhoud. Verschillende berichten in wachtrij wachten op tijden dat u niet in staat bent om uw blog te hebben. Het hebben van extra posten op de hand zal dienen als een back-up en kun je vast te houden aan je doelen van uploaden per inhoud. Kunt u een publicatiedatum vooraf te publiceren uw blog posten voor wanneer u niet op de computer. Dit is een belangrijk onderdeel van het beheren van uw blog en het zeker inhoud wordt geleverd aan uw bezoekers op een consistente basis om hen te houden terugkomen.

Tips & waarschuwingen

  • Overweeg het gebruik van Wordpress, een gratis en populaire blogging platform waarmee u volledige controle over uw blog.