Het afdrukken van een Excel-werkblad met achtergrond

Het afdrukken van een Excel-werkblad met achtergrond


Microsoft Excel is een spreadsheetprogramma waarmee gebruikers om gegevens met behulp van verschillende opties te ordenen. Gebruikers kunnen hun spreadsheets met labels, kleuren en aantekeningen op elke cel aanpassen. Om dingen te maken meer unieke en interessante, gebruikers kunnen een achtergrond toevoegen aan hun spreadsheets en afdrukken met de achtergrond opgenomen, waardoor een eenvoudige spreadsheet met design en creativiteit worden verbeterd.

Instructies

1

Open Microsoft Excel en open het werkblad dat u wilt toevoegen van de achtergrond.

2

Selecteer het tabblad 'Invoegen' in het hoofdvenster van Excel en selecteer de optie "Koptekst & voettekst".

3

In de nieuwe weergave, plaats je muis onder het woord "Header" en klik binnen dat vak.

4

Klik op de "Foto" knop op de werkbalk nu weergegeven: "Design". Navigeer naar en selecteer de afbeelding die u wilt gebruiken als achtergrond.

5

U zal zien van tekst soortgelijk aan "& [afbeelding]" in het vak Koptekst. Dit is de plaats houder voor uw afbeelding.

6

Selecteer de "Afbeelding opmaken" knop op de werkbalk ontwerp. In het venster dat verschijnt, de grootte van de afbeelding met de hoogte en breedte invoervakken aanpassen of met behulp van de schaal ingang vakken. Wanneer u klaar bent klik ergens in het werkblad om af te sluiten uit de koptekst weergegeven. Uw afbeelding wordt aan de grootte die u net aangepast aan weergegeven.

7

Klik op de Microsoft office-logo in de linkerbovenhoek van het venster en selecteer de optie "Afdrukken" gevolgd door "Afdrukvoorbeeld." Als het beeld ziet er prima uit met de huidige grootte, die u kunt voltooien door te drukken van uw werkblad.