Het afdrukken van een Excel-selectie

Het afdrukken van een Excel-selectie


Microsoft Office Excel is een spreadsheet-software die u toelaat om het maken van werkmappen die informatie analyseren en berekeningen uitvoeren. Vele Excel-werkmappen of bestanden, gebruikt u een grote hoeveelheid gegevens om de benodigde berekeningen en analyses, dus het zou lastig te gebruiken van een hele werkmap behoeve van presentatie of verspreiding. Excel heeft een functie waarmee u een door de gebruiker gedefinieerde selectie, afdrukken, zodat u de belangrijke informatie die u nodig hebt en gewoon uitprinten dat deel kunt herkennen.

Instructies

1

Open de Excel-werkmap die u wilt afdrukken van een door de gebruiker gedefinieerde selectie. Als deze werkmap niet beschikbaar is, zijn openstellen van een nieuw bestand voor de praktijk. Als met behulp van een oefenwerkmap, voert u voorbeeldgegevens om af te drukken.

2

Selecteer de aaneengrenzend bereik van de gegevens die u afdrukken wilt. Links-klik met uw muis in de linkerbovenhoek van de gegevens en vervolgens ofwel (1) Houd de muisknop ingedrukt en verplaats de muis naar links en omlaag totdat alle gewenste cellen zijn gemarkeerd of (2) Houd de "Shift" toets ingedrukt en gebruik de pijltoetsen om te Selecteer en Markeer alle cellen u wilt afdrukken.

3

Selecteer "File" in het hoofdmenu.

4

Selecteer "Afdrukken" in het drop-down menu.

5

Selecteer in het pop-upvenster voor "Afdrukken", de "Selectie" radio knop op het gebied van "Afdrukken" naar de onderkant van het venster. Selecteer "OK."

Tips & waarschuwingen

  • De sneltoets voor het openen van het 'Afdrukken' pop-upvenster is "Alt + F," dan "P."