Het afdrukken van een boek in Microsoft Word

Het afdrukken van een boek in Microsoft Word


Er zijn verschillende manieren om af te drukken van een boek met behulp van Microsoft Word. Één manier is om een document in Word te maken en het bestand uploaden naar een print-on-demand website, zoals Lulu.com of Amazons maken ruimte. Heb je een verscheidenheid aan opties voor pagina-grootte, en alles wat je hoeft te doen is de juiste pagina grootte opties en de marge-instellingen voor uw document, en het boek op het juiste papierformaat, met afdrukken op beide zijden van de pagina's wordt afgedrukt. Maar wilt u een boek afdrukt op uw computer thuis, u uw pagina's anders zal opmaken.

Instructies

1

Begrijp het concept van de handtekeningen van de pagina. Afdrukken in is een handtekening een vel papier met meerdere pagina's op één vel afgedrukt. Als u wilt afdrukken een boek 6 1/2 "x 8 1/2" in Word, kunt u deze afdrukken van uw document op handtekeningen, die kunnen worden uitgeprint en samengevoegd tot een boek door. U kunt het binden van het boek, een kam binder gebruiken bij de kantoorboekhandel.

2

Open uw document in Word. Klik op 'Bestand' en vervolgens klikt u op "Pagina-instelling" en kies het tabblad "Marge". Selecteer in het menu dat wordt geopend "Katern" in het drop-down menu naast "Meerdere pagina's."

3

Verwittiging welk het moment dat u geselecteerd "Katern" de woorden "Binnen" en "Buiten" in de buurt van de aanpassingen van de marge op dat menu zal verschijnen. Selecteer hoeveel ruimte u langs de binnenkant en buiten de marge wilt. Merk op dat woord veranderd ook de afdrukstand aan "Landschap." Houden van de vellen per boekje instelling op "Alle" toe te passen op het hele boek.

4

Ruimte toevoegen aan het vak Rugmarge desgewenst extra ruimte langs de vouw gebied van je boek. Je boek, paginanummers toevoegen en pagina's nodig, zoals een titel of copyright pagina opmaken.

5

Afdrukken van het document door te klikken op "Bestand" en "Print". In het print menu dat wordt geopend, Vink het vakje naast "Handmatig dubbelzijdig." Dit zal de helft van de pagina's van uw boek uitprinten. U zal dan deze pagina's ondersteboven invoegen in uw printer en aan de andere kant van de pagina's afdrukken.