Het afdrukken van adressen op controles

Het afdrukken van adressen op controles


U hoeft niet langer voor de aankoop van controles van de bank of een derde-partij-bron. Met een printer en het selectievakje lege papier, kunt u uw eigen controles gewoon uitprinten. U hebt ook de optie om af te drukken vooraf ingevulde controles. Cheques afdrukken bespaart u tijd en geld van het opnieuw ordenen van controles wanneer u uitgeput. Je moet niet langer wachten voor uw bestelling selectievakje te komen via de post. Echter, voordat u uw cheques afdrukken, moet u om te controleren of ze de juiste informatie, met inbegrip van uw adres.

Instructies

1

Kopen of downloaden van selectievakje-ontwerp software. Gebruik Quicken, Microsoft Money of Peachtree maken controles met een code MICR (magnetische inkt Character Recognition). U hebt ook de optie Afdrukken controles online vanuit Versa controleert of MICR lettertypen.

2

Voer de juiste gegevens op uw controles. Omvatten uw naam, adres, telefoonnummer en de naam en het adres van uw bank.

3

Ingang van de Routering en bankrekening nummers. Nummer van het bewerkingsplan is gelegen op de bodem links, en het rekeningnummer is op de onderst-juiste kant.

4

Vul het bedrag en de begunstigde informatie. Ook de datum van de controle voordat u het afdrukt uit.

5

Het selectievakje lege papier in de printer laden. Controleer of de volgorde waarin uw controles zal uitprinten. Sommige uitprinten in chronologische volgorde, overwegende dat anderen in omgekeerde chronologische volgorde uitprinten.

6

Controleer of u MICR toner-inkt. De magnetische inkt in regelmatige printerinkt heeft de neiging zich te vestigen in het selectievakje papier.

7

Selecteer controles die u wilt afdrukken. Klik op 'Afdrukken' en voer het nummer in voor elk selectievakje dat u wilt afdrukken, of selecteer "Alle controles."

8

Wijzig de opties in het dialoogvenster 'Afdrukken'. Controleer of het juiste aantal pagina's, afdrukken van oriƫntatie en het soort inkt gebruikt. Klik op 'OK' wanneer u tevreden bent.

9

Wachten voor uw controles om af te drukken. Raak niet hen meteen, als ze nog nat kunnen zijn. Wanneer ze droog zijn, ondertekenen de controles.

Tips & waarschuwingen

  • Controleer of het selectievakje lege papier afgedrukt die de juiste manier. Doe een test voor het afdrukken van een cheque te sturen.
  • Zoek de American Bank Association (ABA) nummer in de hoogste-juiste hoek van de controle. Dit geeft de locatie en bank wijk van waar de controle wordt getekend. Gebruik dit nummer als het bijhouden van chequebetalingen in uw chequeregister.