Het activeren van Windows Vista uit een verse installatie

Het activeren van Windows Vista uit een verse installatie


Microsoft vereist exemplaren van Windows Vista worden geactiveerd na de installatie als een middel om softwarepiraterij te voorkomen. Om te activeren Windows Vista na een verse installatie, kunt u het activeringssysteem van de geautomatiseerde via het Internet of Microsofts activering telefoonsystemen.

Instructies

1

Meld u aan bij Windows met een beheerdersaccount.

2

Klik op de knop "Start" en klik vervolgens op 'Computer'.

3

Selecteer "Systeemeigenschappen" en vervolgens "Klik hier om Windows nu te activeren."

4

Selecteer ofwel het proces voor automatische activering of via de telefoon activeren. Voor beide activeringsproces, zorg ervoor dat uw productcode gereed, zoals u kan worden gevraagd voor het.

Als u kiest om het gebruik van het automatische activeringsproces, zal Windows proberen om verbinding met de Microsoft-servers en de activering hebt voltooid. Als de automatische activering mislukt, krijgt u de optie om door te gaan met behulp van de methode van de activering van de telefoon.

Als u kiest om het via de telefoon activeren, krijgt u gratis telefoonnummer aan Microsofts telefoon activatie systeem en een installatie-id-nummer.

Wanneer bellen naar het gratis nummer, zal u worden gevraagd een aantal vragen over het product dat u installeert, en vervolgens de installatie-id-nummer. U krijgt vervolgens een bevestiging id-nummer te typen in het venster van de wizard Activering. Nadat u hebt getypt in, klik op "Volgende" om de activering te voltooien.