Het activeren van Microsoft Office Professional

Het activeren van Microsoft Office Professional


Microsoft Office Professional activeren verklaart dat uw geïnstalleerde exemplaar van Office legitiem is. Activering zorgt ervoor dat u de programma-updates kunt ontvangen. Met een geactiveerde versie zorgt ook ervoor dat alle functies van het programma beschikbaar zijn. Er zijn een verscheidenheid van opties beschikbaar voor het activeren van Microsoft Office, snel en effectief.

Instructies

Activering via het Internet

1

Verbinden met Internet voor het openen van een van de Microsoft Office-programma's zoals Microsoft Word, Excel of PowerPoint. De Wizard Activering van Microsoft Office gebruikt het Internet voor het verzenden van de sleutel van het product naar de Microsoft Activation-server. Vervolgens genereert de server een product-ID met terug naar uw computer worden verzonden.

2

Klik op de knop 'Microsoft Office' van binnen een Microsoft Office-programma, en klik vervolgens op 'Opties'. De titel van het "Options" knop zal variëren afhankelijk van het Microsoft Office-programma u gebruikt. Bijvoorbeeld, als u Microsoft Word gebruikt, zou de knop luiden "Opties van Microsoft Word."

3

Sluit de Wizard Activering wanneer daarom wordt gevraagd.

Activering via de telefoon

4

Bel Microsoft Activation door te bellen op het nummer dat op uw scherm verschijnt.

5

Selecteer de locatie waar u zal worden met behulp van Microsoft Office Professional. De locatie zorgt ervoor dat u het juiste telefoonnummer krijgt te bellen.

6

Bel Microsoft Activation met behulp van het nummer dat verschijnt op uw scherm. Het nummer wordt gegenereerd tijdens het activeringsproces en is afhankelijk van het type licentie die u zal worden gebruikt, evenals uw locatie.

7

De klant onderhoudsbedrijf met uw installatie-ID. Na de installatie-ID is geverifieerd, krijgt u een bevestigings-ID

8

Typ de bevestigings-ID om te voltooien de methode voor telefonische voor het activeren van Microsoft Office.