Het activeren van GPRS op mijn Nokia-mobiel

Inzicht in de Nokia GSM GPRS is verbinding een eenvoudig proces dat iedereen kan volgen. GPRS is het netwerksignaal dat Amerikaanse mobiele telefoon providers voor netwerkbeheer gebruiken. Nokia is een wereldwijde fabrikant van telefoons, PDA's en handhelds. Een GPRS-verbinding kunt u stuurt teksten aan vrienden, je familie bellen, en inbellen op uw mobiele telefoon bedrijfsnetwerk.

Instructies

Nokia Reset inschakelen GPRS

1

Verwijder de achterste cover van uw Nokia-telefoon, en dan de batterij uit de telefoon te trekken, terwijl het aanstaat.

Nota: Als u netwerk glitches, dekking kwesties of gekraak tijdens een gesprek ondervindt, is het noodzakelijk om het opnieuw instellen van uw telefoon om de banden met de celtorens op uw lokaal gebied (die verbinding maken met GPRS).

2

Wacht een goede hoeveelheid tijd voor een vernieuwing (ongeveer 30 seconden), en vervolgens plaats de batterij en achterste schutblad terug op het apparaat.

3

Houd de rode einde of / uit-knop op de telefoon voor zwenking op weerom voort.

4

Zeer dat een GPRS pictogram of tekst wordt weergegeven in de bovenste indicator bar om ervoor te zorgen u hebt verbonden met het netwerk en GPRS geactiveerd.

Verandering netwerk Bands GPRS activeren

5

Toegang tot het hoofdmenu van de telefoon van de telefoon instellingen.

Opmerking: In landen buiten Noord-Amerika, meestal moet u gebruik van de 900 MHz/1800-MHz-frequentie om een GPRS-signaal van een van de mobiele providers.

6

Het menu doorlopen om het netwerk of netwerk installatie-pictogram te zoeken. Dit zou twee klikken afhankelijk van uw telefoonmodel (netwerk > setup).

7

Klik op de "band" of "telefoon frequentie" het menu openen met de optie van de band.

8

De optie GPRS frequentie, bijvoorbeeld 850/1900, 900/1800 of 'automatic' aan de telefoon kiest het sterkste signaal van de band voor u.

9

Druk op en houd de knop aan / uit te schakelen de telefoon en schakel het vervolgens terug naar de verbinding aan de nieuwe band opnieuw tot stand brengen als u verbindingsproblemen hebt.

Kies een handmatige netwerkverbinding inschakelen van GPRS

10

Toegang tot het hoofdmenu op de telefoon te krijgen naar het instellingenmenu.

11

Klik op de selectie voor "telefoon", en meestal is er een follow-up optie om te selecteren "Operatorselectie" (gebaseerd op uw model van de telefoon).

12

Selecteer "Manual" te halen een nieuw netwerk verbinding maken met (voor internationale of zwervend verbindingen).

Opmerking: Selecteer "Automatische" als u problemen met de verbinding ondervindt; Dit zal automatisch verbinding maken met een GPRS-verbinding van uw mobiele telefoon provider.

13

Controleer of dat uw Nokia-telefoon een verbinding met een netwerk maakt en dat de telefoon werkt zoals verwacht.