Het activeren van een Website met behulp van Microsoft Publisher

Een website met behulp van Microsoft Publisher de drop-down menu's activeren Leren hoe te gebruiken van het Publisher-Type uw documenten voorbereiden web activering. Maak uzelf vertrouwd met de gemeenschappelijke misvattingen over uitgeverswebsites, en te leren welke elementen Publisher kunt u activeren op uw website. Websites gemaakt door uitgever zijn statische web-pagina's, dat wil zeggen, bedoeld om te worden gelezen als een onlinedocument met beperkte functionaliteit, niet een interactieve website. Uw Publisher-websites kan dienen, bijvoorbeeld een zakelijke markt, delen van idee├źn of uw werk zelf-te publiceren.

Instructies

1

Start Microsoft Publisher. Klik op het menu bestand en selecteer vervolgens "New".

2

"Websites" selecteren in de lijst publicatietypen.

3

Selecteer "Papierformaten" en kies vervolgens de grootte van uw website.

4

Klik op 'Maken'.

5

Typ de inhoud van uw webpagina's. Als u al uw inhoud hebt gemaakt, plak deze in het scherm van de uitgever. Probeer niet om uw inhoud te verdelen in frames, zoals die van een Word-bestand geplakt. Uitgever produceert geen frames op een website.

6

Klik op het menu bestand. Selecteer "Voorbeeld van webpagina weergeven." De webpagina die u net hebt gemaakt wordt geopend in uw browser (Publisher is ontworpen voor het weergeven van webpagina's in Internet Explorer en kan niet goed in andere browsers worden weergegeven.) Controleer de preview van uw website om ervoor te zorgen dat alle elementen goed werken, met inbegrip van hyperlinks en navigatietoetsen. Formulieren zullen niet zichtbaar zijn in een preview omdat Publisher voorpagina worden gebruikt voor het verwerken van gegevens vormen.

7

Upload uw bestand. Zorg ervoor dat u een protocol van HTTP (geen FTP) activeren van uw website. Na het indienen van uw formulier, volg de aanwijzingen op het scherm voor bevestiging. Uw website is nu geactiveerd.

Tips & waarschuwingen

  • Gebruik niet te veel objecten op uw webpagina's. Publisher is niet ontworpen als een grafische web application tool. Gebruik Internet Explorer om uw webpagina te bekijken.