Het activeren van de opdracht Omlijnen in Photoshop

Het activeren van de opdracht Omlijnen in Photoshop


Photoshop is een populaire grafische software gemaakt door Adobe Systems. Photoshop gebruikers maken en bewerken van foto's en andere digitale beeldbestanden in een grote verscheidenheid van formaten, met inbegrip van JPEG, PNG en TIFF. Het effect van de lijn wordt gebruikt in Photoshop en andere grafische programma's toe te voegen en de eigenschappen van de grenzen die zijn toegepast op de shapes en lagen wijzigen. Het activeren van dit effect is snel en eenvoudig in Photoshop.

Instructies

1

Maak een nieuw document of open een bestaand document in Adobe Photoshop.

2

De werkbalk van de lagen weergeven Klik op de "Venster" item in het menu in de buurt van de bovenkant van het scherm en selecteer de optie "Lagen."

3

Dubbelklik op de laag of de shape waarnaar u wilt lijn toepassen. Deze actie opent u het dialoogvenster Laagstijl.

4

Een eerste lijn toepassen door te klikken op het vak met het woord 'Pennenstreek' gelegen in de buurt van de linkerbenedenhoek van het dialoogvenster Laagstijl. De eigenschappen van de lijn aanpassen aan uw behoeften door het aanpassen van de waarden die worden weergegeven in het middelste deel van het dialoogvenster aanpassen. Klik op "OK" om de eigenschappen van toepassing op de laag of de vorm en het finaliseren van uw lijn.