Het activeren van Cricket breedband M185

De breedbandmodem Cricket UM185C biedt toegang tot het Internet via het Cricket mobiele breedband-netwerk in de Verenigde Staten. De breedbandkaart maakt rechtstreeks verbinding met uw computer of laptop en verbindt met het Web via de Cricket Broadband Connect software. Uw Cricket UM185C wordt geleverd klaar om te installeren en te gebruiken en vereist geen activering. Zodra uw modem wordt ingevoegd in uw computer, zal het de benodigde software om verbinding met het Web te installeren.

Instructies

Windows

1

Schakel de voeding van de computer in en sluit alle actieve toepassingen en programma's.

2

Plaats de UM185C breedband modem in een vrije USB-sleuf op uw computer. De wizard setup wordt automatisch gestart. Als de wizard setup niet wordt gestart, klikt u op "Start," vervolgens "Computer" en vervolgens "Cricket Broadband Connect" om te beginnen met het setup-proces. Volg de aanwijzingen van de installatiewizard om correcte installatie.

3

Klik op "Finish" wanneer de installatiewizard is voltooid. De Cricket breedband verbinding wordt automatisch gestart. Klik op "Verbinden" verbinden met het Internet.

Mac

4

Schakel de voeding van de computer in en sluit alle actieve programma's en toepassingen.

5

Plaats uw UM185C modem in een vrije USB-sleuf op uw computer.

6

Klik hierop om het pictogram van het station voor uw modem UM185c. Verschijnt het pictogram op het bureaublad nadat uw modem is erkend door uw computer.

7

Klik op als u wilt uitvoeren de Cricket breedband pictogram in de Mac Cricket breedband map die wordt weergegeven.

8

Klik om te openen de Cricket breedband pictogram. De setup wizard zal beginnen. Volg de aanwijzingen van de installatiewizard om volledig te verzekeren van de correcte installatie.

9

Klik op 'Opnieuw opstarten' om te herstarten uw computer wanneer souffleur. Nadat u de computer opnieuw opstarten, de Cricket-breedband verbinding software wordt automatisch gestart. Klik op "Verbinden" verbinden met het Internet.