Het activeren van commerciële licenties voor Kaspersky

Het activeren van commerciële licenties voor Kaspersky


Kaspersky's lijn van antivirus producten zijn ontworpen om te beschermen thuis en zakelijke computers, servers en werkstations. Veel producten kunnen u ze in proefmodus gebruiken voor een bepaalde periode van tijd, maar als u een commerciële licentie aanschaft, kunt u uw licentiesleutel direct na installatie. Zelfs als je een commerciële licentie koopt na het verstrijken van de proefversie van de software, kunt u het op elk gewenst moment activeren.

Instructies

Activeren tijdens de installatie

1

Dubbelklik op het pictogram van het Kaspersky-product dat u wilt installeren. Het installatieproces doorlopen totdat u het venster "De toepassing activeren".

2

Klik op de knop "Activeer commerciële licentie". Voer de activatiecode van 20 tekens in het vak. Deze code is meestal beschikbaar in uw bevestigingsmail van de bestelling vanuit Kaspersky.

3

Klik op de knop "Volgende". Typ de code opnieuw in het vak. Klik op "OK" en klik op "Volgende" eens te meer om de activeringsproces te voltooien.

Activeren na de installatie

4

Uw Kaspersky product te lanceren. Klik op de "Licentie" link aan de onderkant van het venster. Het License Manager-venster geopend.

5

Klik op "Activeren toepassing met een nieuwe licentie." Klik op "Activeer commerciële licentie." Voer uw licentie van de 20-cijferige code.

6

Klik op "Next." De toepassing verbinding met het Internet om het activeringsproces te voltooien. Klik op "Finish" wanneer het proces is voltooid.

Tips & waarschuwingen

  • Als u een evaluatieversie van de software gebruikt en nog geen een commerciële licentiecode, klikt u op "Aankoop licentie" aan de onderkant van het scherm van de toepassing te kopen.