Het aanvragen van geschenken met behulp van Zynga berichten in Facebook

Zynga ontwikkelt enkele van de meest populaire spellen op Facebook, met inbegrip van Zynga Poker, FarmVille, Mafia Wars en CityVille. Elk spel is anders, maar ze werken allemaal op hetzelfde principe van samenwerking. Hoe meer je speelt en helpen uw vrienden door te sturen van geschenken, hoe beter u en uw vrienden zullen doen op het spel. Er zijn twee types van giften in de meeste Zynga games. Gratis cadeaus worden verzonden aan vrienden zonder wordt aangevraagd. De ontvanger van het geschenk kan vervolgens de dezelfde gave terug als een bedankje sturen. Andere geschenken, meestal de middelen die nodig zijn voor het spel, moeten worden aangevraagd bij uw spel vrienden.

Instructies

Geschenken om geschenken sturen

1

Klik op de knop "Geschenken". Een lijst van gratis geschenken wordt weergegeven. Wanneer u dit geschenk verzendt, ontvangt uw vrienden ook een verzoek van u vragen de dezelfde cadeau terug te sturen.

2

Selecteren van de gift die u wenst te ontvangen door erop te klikken, dan klik op de knop 'Doorgaan te verzenden'. Een lijst met al je vrienden zullen worden gepresenteerd.

3

Klik op het tabblad Weergave vrienden die ook het spelen van het spel. Het tabblad zal zeggen "Mafia Wars vrienden" of "FarmVille vrienden," bijvoorbeeld. Op het moment van publicatie is dit beperkt tot 24 vrienden per dag. Een pop-upvenster wordt geopend.

4

Klik op "Voeg persoonlijke boodschap," indien gewenst. Typ een kort bericht entreating uw vrienden aan een cadeau sturen naar u terug.

5

Wacht tot uw vrienden inloggen op het spel te zien het verzoek in hun meldingen-menu. Wanneer ze inloggen, verschijnt er een bericht vragend hen om te aanvaarden het genadegeschenk die u hebt verzonden. Nadat de gebruiker op 'Accepteren' ze gevraagd de dezelfde gave terug naar u te sturen.

Vragen voor geschenken

6

Klik op een willekeurige bron u ontbreken voor speciale projecten in een spel van Zynga. Bijvoorbeeld, in Empires & Bondgenoten moet u vragen vrienden voor onderdelen om onderzoekslab projecten te voltooien. Er verschijnt een "Vragen voor Parts" knop onder je gebrek aan onderdelen. Een lijst van vrienden wordt gepresenteerd na het klikken op een dergelijke knop. In FarmVille zijn er vaak seizoensgebonden geschenken beschikbaar, zoals de zomer Sand Castle, die kun je aanvragen strandstoelen, parasols en andere zomer items voor het decoreren van uw boerderijen.

7

Klik op het tabblad voor vrienden die dat spel voor de beste resultaten spelen bij het verkrijgen van de giften naar u verzonden. De standaardinstellingen van de pagina aan een lijst van "Aanbevolen vrienden." Dit zijn de mensen die spelen elk spel van Zynga, maar niet noodzakelijkerwijs hetzelfde spel die je speelt.

8

Uw vrienden namen selecteren door te klikken op hen. Klik op de knop "Verzoek verzenden". Een pop-upvenster wordt geopend met het bericht dat je vrienden zullen zien. U kunt een persoonlijk bericht typen indien gewenst door te klikken op 'Voeg een persoonlijk bericht toe'. Klik op "Verzenden".

9

Wacht tot uw vrienden inloggen op het spel te kijken naar hun lijst van aanvragen in het venster van hun Facebook berichten.