Het aantal verbindingen in Apache

Het aantal verbindingen in Apache


Website servers Voer magisch niet zelf. Is een programma dat de twee verbindt tussen de computers wilt verbinden met een server en alle code van de website van de server- en toepassingsbestanden. Een van deze stukken van de software is Apache, een open source server managementsysteem. Het aantal verbindingen met een Apache server zal dicteren de details van de configuratie van de software en het afstemmen van prestaties.

HTTP-Server

Apache is HTTP serversoftware, wat betekent dat het behandelt elk aspect van de binnenkomende software verbindingen met een server. Dit omvat zowel basic HTTP-verbindingen met de server zelf, evenals beheer van gebruikerstoegang tot de serverinhoud zodra de client-machine de verbinding tot stand brengt. Apache webbeheerders doen dit door middel van codemodules en configuratie functies genaamd richtlijnen. Het aantal verbindingen die een Apache server ontvangt zal vereisen verschillende combinaties van modules en richtlijnen voor optimale prestaties.

Verkeer-configuraties

Apache heeft verschillende opties voor de verwerking van verbindingen op een procesniveau. Afhankelijk van de Multi Processing Module (MPM) die de beheerder van de Apache wordt geselecteerd, zal de serversoftware ofwel een verbinding toewijzen aan zijn eigen proces of een draad binnen een proces verschillende draad gebaseerde verbindingen in behandeling. Elke verbinding binnen haar eigen draad brengen vermindert het aantal processen, waardoor zelfs een groot aantal verbindingen met een kleinere hoeveelheid servergeheugen gebruikt. Dit vergt echter multi-processor vermogens uit de fysieke server.

Toegang tot verbindingen beheren

Apache richtlijnen en modules kunnen beheren op zowel het aantal HTTP-verbindingen naar de server zelf, en de software op de server die de processen kunnen bekijken. Het aantal elementaire HTTP-verbindingen die een server aankan is veel groter dan het aantal die verbindingen die een server in een online spel of andere webservice kan met behoud van een hoog niveau van prestaties. Hierdoor Apache beperken het totale aantal verbindingen met de server of beperken wat afzonderlijke verbinding met draden doen op de server.

Beheer van de weergave Resourcegebruik

Elke verbinding met een server van sommige systeembronnen. Een verbinding die niets doet is toegang tot systeembronnen en ruimte op de server, en een verbinding die is het verzenden van een buitensporig aantal verzoeken maakt het moeilijker voor de server voor verbindingen waarvan de activiteiten binnen de normale operationele parameters zijn worden verwerkt. Apache kan leeghalen muf verbindingen met de server door losmaken draden die maak ten minste één aanvraag niet in een bepaald tijdsinterval, of te ontdoen van resource varkens door het loskoppelen van de draden die een bepaalde aanvraag limiet hebt overschreden.