Het aanpassen van een Tiger-dok

Terwijl het besturingssysteem Mac OS X is vaak geprezen voor haar esthetiek en over het algemeen kijken, veel onderdelen van het voor uw persoonlijke voorkeuren aanpassen. Het Dock, die aan de onderkant van het computerscherm waaruit om applicaties te starten zit, kan worden aangepast in een paar verschillende manieren via het "System Preferences" menu. De locatie van het dok, de minimalisering technieken en verschillende formaat van besturingselementen wijzigen. Als u uw wijzigingen niet bevalt, altijd terugkeren naar uw oude Dock in elk stadium.

Instructies

1

Klik op de "Apple"-logo op de menubalk en vervolgens "Dock" gevolgd door "Dock voorkeuren."

2

Klik en sleep de "Grootte" schuifregelaar naar links om het verminderen van de grootte van uw Dock of naar rechts om te vergroten.

3

Schakel het selectievakje "Vergroting" als u wilt in- of uitschakelen van het vergrootglas effect als u roll over het Dock. De bijbehorende schuifregelaar om te wijzigen hoeveel u wilt inzoomen.

4

Klik op "Left", of "Right" de positie van het Dock wijzigen. Klik op een van de andere selectievakjes in-of uitschakelen die relevante instelling.

5

Sluit het voorkeurenvenster wanneer u bent klaar voor het aanpassen van het dok.