Het aanpassen van een Skyline van Nissan GTR

Het aanpassen van een Skyline van Nissan GTR


Mensen die niet beschikken over een enorme hoeveelheid talent als het gaat om kunst weet niet hoe het voelt om een mooie foto te maken. Echter, als u foto-editing software, krijgt u de mogelijkheid om te passen een Nissan Skyline GTR en de wereld laten zien de foto van uw favoriete voertuig. Om dit te doen, vinden een foto van het voertuig en het leren om de software te gebruiken.

Instructies

1

Start uw foto-editing software, zoals Photoshop of Xero, en open de foto van het voertuig Nissan.

2

Klik op het woord "Tools" en opvoeden van uw programma "Magnetisch" utility om te kiezen van de auto uit het andere gedeelte van de afbeelding.

3

Klik met uw rechter muisknop en selecteer de optie "Kopiƫren". "Plak" het beeld op een laag. Het ontwerp van een andere laag in het midden van de laag die zit in de achtergrond en degene die u zojuist hebt gemaakt. Terug naar "Tools" en deze keer klikt u op "Fill" om de witte kleur toevoegen aan uw laag.

4

Klik nogmaals op "Filter". Klik op de woorden "Xero Lineart." Controleer of u een "Toon" van 40 en een "intensiteit van de lijn" van drie. Druk op de "Enter" knop op uw computertoetsenbord om uw aangepaste Nissan Skyline GTR plaatje compleet.

5

Een ander soort staart licht zetten uw Nissan. Bijvoorbeeld, als je koolstof-vezel achterlichten op uw voertuig, verandert hierdoor het uiterlijk van uw Nissan.

6

Installeer een nieuwe compact discspeler, sub doos en amp op uw voertuig te geven een meer krachtige audio systeem.