Het aanpassen van een Elite ThinkPad T500 met aparte grafische oplossing

Op het moment van de invoering ervan was de T500 een high-end business-georiënteerde laptop ontworpen voor gebruik door een groot aantal professionals. Hoewel het heeft plaatsgemaakt voor een geavanceerder model, is het nog steeds mogelijk de T500 gebruiken voor het uitvoeren van een groot aantal computertaken. De T500 kan worden aangepast aan de nieuwste versie van Windows uitvoert en voldoen aan de eisen van veel moderne software programma's. Terwijl de aanvullende hardware nodig is, zal het aanpassingsproces leiden tot een langer en productiever leven voor de elite T500.

Instructies

1

Verhogen van de hoeveelheid RAM-geheugen op de T500. De computer zal sneller en doen een betere baan behandeling van geheugen-veeleisende toepassingen, zoals Adobe Photoshop. Omdat de T500 een aparte grafische kaart met zijn eigen geheugen heeft, kan al het geheugen geïnstalleerd worden gebruikt om het efficiënter uitvoeren van toepassingen. De elite T500 ondersteunt maximaal 8 GB DDR3 RAM, die meer dan genoeg voor zelfs de meest veeleisende programma's worden zal.

2

De fabriek harde schijf vervangen door een veel sneller solid state drive. Aandrijving in vaste toestand bieden enorme prestatieverbeteringen over traditionele harde schijven en ook minder batterijstroom te gebruiken. Omdat ze geen bewegende delen hebben, zijn ze ideaal voor laptop gebruik, omdat ze het misbruik laptops vaak lijden kunnen weerstaan. Een solid state drive past in de T500 zonder noodzaak van extra hardware.

3

Installeer een grote capaciteit 9-cel batterij in plaats van de batterij van de fabriek. De uitgebreide capaciteit aangeboden door de 9-cel over de standaard 6 celbatterij zal toestaan dat de computer op om langer te blijven. De 9-cel batterij vereist geen wijziging van de hardware of speciaal gereedschap voor installatie.

4

De T500 aanpassen door het besturingssysteem te upgraden. Terwijl de computer oorspronkelijk geleverd met Windows Vista is geïnstalleerd, is het geschikt voor de meest recente versie van Windows, die aanzienlijke prestatieverhogingen opzichte van diens voorganger biedt. Een Windows-upgrade gecombineerd met toegevoegde RAM en een solid state drive zal wonderen doen voor een T500.