Het aanpassen van een Dell-LaptopAls u een Dell laptop van een vriend of particuliere verkoper kocht, lijkt het een beetje beat up aan de buitenkant. Als u aanpassen van de manier waarop die het lijkt wilt, kunt u Online gaan en doen gemakkelijk. Door het kopen van een laptop huid, kunt u bedekken onaantrekkelijk delen van uw laptop. Niet alleen zal u bedekken de lelijke plekken, u zal de laptop precies naar uw eigen smaak aanpassen. In een paar minuten, kunt u uw laptop in een accurate weergave van uw persoonlijkheid.

Instructies

Het aanpassen van een Dell-Laptop

1

Ga naar www.gelaskins.com. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van skins voor uw mobiele apparaten. Er zijn meer dan 100 kunstenaars die hebben bijgedragen aan de skins, maar u kunt ook uw eigen maken.

2

Klik op "Maak uw eigen" om aan te passen je eigen laptop skin.

3

Klik op "Laptops" en kies uw model. Er zijn 12 verschillende modellen om uit te kiezen.

4

Blader door uw computer voor een foto die u wilt gebruiken voor uw laptop huid. Als de foto die u wilt gebruiken online is, zul je deze eerst op uw computer opslaan. Als u uw eigen foto of ontwerp ontwerpen wilt, moet u een foto-editor. Zodra u de foto die u wilt gebruiken vindt, klik op uploaden.

5

Klik op "Begin lay-out." Het kan een paar minuten duren voordat uw ontwerpsjabloon en illustraties om te uploaden. U zal worden genomen om een virtuele studio waar uw laptop huid is uw werkplek. Hier kunt u op klikken en sleep de foto naar waar u precies zou willen om te worden. U kunt ook draaien en re-size uw afbeelding hier. Als u wilt meer foto's toevoegen aan uw ontwerp, kunt u ook doen.

6

Een voorbeeld van uw laptop huid om te controleren of dat het is wat u zou willen. Als je tevreden bent met de huid, kunt u doorgaan naar de kassa. Meeste laptop skins kost ongeveer $30.

Tips & waarschuwingen

  • U hoeft te maken van je eigen laptop skin. Als u een ontwerp je tegenkomt, kunt u het aanpassen aan uw laptop model en het kopen.