Het aanpassen van de opmaakopties voor het bijhouden van wijzigingen in Word 2007

Delen de resultaten van uw onderzoek en werk kan zinvol zijn, terwijl ze een ander paar ogen op uw rapporten of voorstellen kunnen helpen vangen fouten, zoals typefouten of belangrijke zakelijke taal fouten. In plaats van de oude rode pen bewerken routine, krijgen kritiek op uw materiaal rechtstreeks op het scherm met behulp van Microsoft Word "Wijzigingen bijhouden" optie. Met Word 2007 aanpassen hoe volgen snel wijzigingen bekijken en uw document krijgen in vorm.

Instructies

1

Open Microsoft Word 2007. Klik op het tabblad van de "Review" aan de bovenkant van het scherm. Klik op de knop "Wijzigingen bijhouden" op het lint/werkbalk onder de tab.

2

Klik op de regel "Verandering controleopties" om de "Track wijzigingen opties" venster te openen.

3

Pull-down menu van de "Kleur" op het "Invoegen"-regel. Word wordt geleverd met standaardkleuren voor alle opties wijzigingen bijhouden, maar ze kunnen hier worden veranderd. Selecteer een nieuwe kleur, zoals groene, om aan te duiden om het even wat dat een editor aan een document, zoals een word- of leestekens toevoegt.

4

Herhaal aan te wijzen van de kleur voor wanneer uitgevers verwijderen en opmerkingen toevoegen.

5

Open het menu voor "Ingevoegde cellen" onder "Tabel cel markeren" en selecteer een nieuwe kleur. Herhaal voor de "samengevoegde cellen," "Verwijderde cellen" en "Cellen splitsen" menu's. Dit is een ideale manier om het thema tabel kleuren toewijzen aan uw bedrijf of merk van kleuren.

6

Laat de andere opties als de standaardinstellingen en klik op de knop "OK". De wijzigingen blijven tot de volgende keer dat ze worden aangepast.