Het aanpassen van de installatie XML-bestanden in Office 2007

Microsoft Office 2007 wijzigingen aanzienlijke op zijn programma-omgeving. De grafische gebruikersinterface zelf veranderd met een reorganisatie van de werkbalken boven in het programmavenster. De bestandsstructuur van alle Office-documenten werd ook aanzienlijk veranderd. In plaats van eigen binaire bestanden die worden gebruikt in eerdere versies van Office, Office 2007 gebruikt tekst gebaseerde XML-bestanden om te slaan alle programma-inhoud. Bovendien, wordt een XML-bestand gebruikt voor het aanpassen van het installatieproces voor Office 2007. Het is mogelijk om te wijzigen hoe de software suite installeert door wijzigingen aan te brengen dit XML-bestand.

Instructies

1

Open de weergave van de Verkenner van de installatie-CD van Microsoft Office 2007. Plaats de CD in een computer, met de rechtermuisknop op de Windows "Start" menu en kies "Explore" in het pop-up contextmenu. Zoek het CD-station in de lijst en met de rechtermuisknop op het station en kies "Explore."

2

Druk op de "Control"-knop op het toetsenbord terwijl op de "A" knop te drukken. De volledige inhoud van de CD worden geselecteerd.

3

Sleep de inhoud naar een willekeurige locatie op de computer of het netwerk. Dit zorgt ervoor dat de volledige inhoud van de installatie-CD zijn gekopieerd, die is de eerste stap bij het aanpassen van de installatie met behulp van de XML-bestanden.

4

Zoek het bestand "Config.xml" in de gekopieerde map voor de Office 2007-programma dat u wilt installeren. Als u van plan te installeren verschillende Office 2007-programma's, zoals Word, Excel en PowerPoint, moet u voor het bewerken van het "Config.xml" bestand in elke map van de respectieve programma gekopieerd vanaf de CD.

5

Open het bestand "Config.xml" in een teksteditor. Gebruik een standaard tekst-editor zoals Notepad van Vensters. Gebruik niet een XML-programma voor het bewerken, zoals Microsoft Word.

6

Zoek het XML-element waarmee de functie van de specifieke installatie die u wilt aanpassen. Het bestand "Config.xml" biedt de aanpassingsmogelijkheden van verschillende parameters voor een installatie. U kunt bijvoorbeeld Bewerken welke aspecten van het installatieproces zijn zichtbaar door de gebruiker door de "Weergeven" eigenschap in het XML-bestand te wijzigen.

7

Wijzig de lijnen in het bestand "Config.xml" die overeenkomen met de wijzigingen die u wilt aanpassen. Als u wilt verwijderen van de installatievenster, bijvoorbeeld alle de "Display" kenmerken wijzigen naar hun tegendeel door vervanging van een willekeurig exemplaar van "ja" met "nee" en vice versa. De "Display Level" is ook ingesteld op "none". Deze wijziging "Config.xml" biedt een installatieproces dat nooit wordt de gebruiker gevraagd.

8

Net zoveel regels wijzigen als dit nodig is om te veranderen het installatieproces voor een bepaald Office 2007-programma die u configureert. Sla het bestand op en sluit de teksteditor af.

9

Gelijkaardige of verschillende wijzigingen aanbrengen in het bestand "Config.xml" voor elke andere Office 2007 u wilt installeren.

10

Elk programma rechtstreeks installeren vanuit het bestand "Config.xml" met behulp van de opdrachtprompt. U opent de MS-DOS-prompt, klikt u op de "Start"-menu en kiest u de opdracht 'Uitvoeren'. Typ "cmd" en druk op "Enter". Een pop-up venster zal verschijnen. Navigeer naar de map op de computer of het netwerk en het type "setup.exe/config" als het installatieprogramma met behulp van het XML-bestand wilt uitvoeren.