Het aanpassen van Bebo SkinzBebo is een social networking site. De naam is een acroniem dat staat voor "blog vroeg blog vaak." Bebo gebruikers maken en aanpassen van hun pagina's als u wilt opnemen van dingen zoals foto's, quizzen en profielen evenals over het uitnodigen van vrienden. Een andere manier dat Bebo kunt om jezelf te uiten is met de mogelijkheid om het uiterlijk van uw huid van Bebo van profiel wijzigen. Dit is de achtergrond van die bezoekers naar uw pagina te zien. U kunt kostenloos downloaden van kant en klare huiden van Bebo of ze aan uw behoeften aanpassen.

Instructies

1

Open een grafisch programma zoals Microsoft Paint, GIMP of Photoshop. Klik op "Bestand" en "New" om een nieuw bestand te maken. Doe dit zeven keer. In het eerste bestand, voert u een waarde 760 pixels breed en 40 pixels hoog wanneer u wordt gevraagd hoe groot wil je het canvas. Dit is de "Top Module Header" bovenaan de pagina. Voer voor het tweede bestand 760 pixels breed en 375 pixels hoog voor de "Top Module achtergrond." Voor het derde bestand voert u 375 pixels breed en 44 pixels hoog maken de "Module Header." 375 pixels breed en 50 pixels hoog Voer voor de "Module voettekst." Het vijfde bestand--de "Info Bar voettekst"--is 190 pixels breed bij 15 pixels hoog. Het zesde bestand zal formaat wordt aangepast op 190 pixels breed en 40 pixels hoog en de "Author's Badge." Het uiteindelijke bestand kan ongeacht grootte die u wilt en dit zal de "pagina-achtergrond."

2

Ga naar de werkbalken op uw editorprogramma bewerken. Klik op de verschillende vormen en slepen met de muis een ontwerp maken in het venster. Kleuren toevoegen door te klikken op het kleurenpalet. Gebruik de "gereedschap tekst" die wordt gevormd als een "T" woorden toe te voegen aan uw ontwerp. Gebruik het "penseel" lijnen van kleur toevoegen aan uw ontwerp.

3

Uw bestanden in een GIF, JPG of PNG-indeling opslaan door te gaan naar "File" en "Save As". Geef het bestand een naam en klik op "Opslaan".

4

Ga naar uw account Bebo en inloggen. Klik op de "Verandering" omhulling"link aan de linkerkant van de pagina. Selecteer de koppeling "Mijn" omhulling"en klik op"Voeg een nieuwe huid." Vul de gegevens over uw huid en klik op de knop "Opslaan". Klik op "Afbeeldingen uploaden" en vervolgens "Bestand kiezen" om de bestanden die u hebt gemaakt te selecteren. Klik op "Afbeeldingen uploaden" voltooi uw huid aanpassen.

Tips & waarschuwingen

  • De bestand grootte beperkingen voor elk stuk van de huid zijn als volgt: "Top Module Header" 10K; Bovenste Module achtergrond 60K; Module Header 10K; Module voettekst 10K; Info Bar voettekst 5K; Auteur's Badge 15K; De achtergrond van de pagina 40K. Als uw bestanden te groot zijn, past u de beeldkwaliteit een lagere instelling om de bestandsgrootte te verkleinen.