Heb je nodig om te beginnen met Wolf Whistle om charmes in "RuneScape"?

Summoning is een alleen-lid vaardigheid in het online role-playing game "RuneScape." De vaardigheid vereist spelers te doordringen van de essentie van wezens in zakjes met een charme, verschillende geest scherven en een secundaire ingrediënt. Omdat charmes niet verhandelbaar zijn, is de Summoning-vaardigheid opleiding beperkt tot het aantal charmes die u kunt verkrijgen. Hoewel de Wolf Whistle quest moet u uitvoeren voordat de opleiding van de behendigheid van Summoning, de vereisten voor het verkrijgen van Charmes is anders.

De oproeping vaardigheid

Jagex Games Studios de Summoning-vaardigheid aan lid spelers uitgebracht op 15 januari 2008, en vervolgens de vaardigheid geherbalanceerd op 31 maart 2008. Vanaf de datum van publicatie, biedt "RuneScape" 78 familiars, elk vereisen een bepaald niveau van Summoning oproepen te doordringen. Wanneer u de vereiste ingrediënten verzamelen, reizen naar een Summoning Obelisk en infusie van de zakjes. Hier vindt u verschillende Summoning obelisken gelegen in Gielinor, met inbegrip van Taverly, Gu'Tanoth, Brimhaven, Desert en ten zuiden van de Piscatoris Fishing Colony. Nadat u het zakje infusie, kunt u roepen de vertrouwd, die je rond voor een bepaalde periode van tijd volgen zal. Elke bekende heeft zijn eigen speciale vaardigheid, die kan bestaan uit vechten, verhogen van je personage vaardigheidsniveaus en teleporting. Om te beginnen de Summoning-vaardigheid opleiding, moet u de Wolf Whistle quest voltooien.

Wolf Whistle

Wolf Whistle is een alleen-lid quest die u hoe onderwijst te trainen de Summoning-vaardigheid. De quest verklaart de achtergrond van de vaardigheid en moet u de stappen uitvoeren om te roepen een Spirit Wolf. Na het voltooien van de quest, ontvangt u 276 Summoning ervaring en 275 gouden bedels. De ervaring die u ontvangt zullen verkrijgen niveau 4 Summoning en ontgrendelen van de bekende Dreadfowl. Als u al de gouden charmes gebruikt en het hoogste zakje beschikbaar voor je Summoning-level maken, krijgt u niveau 20 Summoning.

Charmes

Elke bekende vereist een bepaald aantal scherven van de geest, een leeg zakje, een secundaire ingrediënt en een bepaalde charme. Vier verschillende bedels zijn beschikbaar voor u om te gebruiken wanneer de infusie van zakken. De blauwe charme, de zeldzaamste, wordt gebruikt om de infusie van de zakjes van verschillende hoog niveau familiars. De crimson charme verleent de hoogste mate van ervaring per zakje en wordt beschouwd als zeldzaam. Groene charmes zijn de tweede zwakste charme beschikbaar en vereist een groot aantal geest scherven te infusie van een tasje. Gouden bedels, de zwakste in het spel, zijn gemakkelijk te verkrijgen. Verschillende methoden zijn beschikbaar voor u te verkrijgen charmes, met inbegrip van het doden van monsters, jacht charme sprites en stelende kisten, afhankelijk van de charme die u wilt ophalen.

Vereisten

Hoewel er geen vereisten zijn voor bedels, moet u de Wolf Whistle quest voltooien voordat u kunt beginnen met behulp van charmes. Als u op een wereld lid bent, kunt u charmes van een groot aantal monsters doden, stelende, plundering implings, deelnemen aan de minigame Soul Wars en voltooien van quests. Als u een charme vóór begin of voltooien van de quest Wolf Whistle ontvangt, plaatst u de charme in uw bankrekening en bewaar het voor wanneer u bent klaar om te beginnen de Summoning-vaardigheid opleiding.