Heb HP Laptops interne Hardware Modems?

Heb HP Laptops interne Hardware Modems?


Hoewel veel HP laptops interne hardware modems bevatten, zijn de modernere modellen onwaarschijnlijk om deze eigenschap te hebben. U vindt zeker als een specifiek model een modem uit een visuele inspectie of heeft door het controleren van de specificatie online.

Achtergrond

Laptopcomputers hebben een interne inbelmodem zodat gebruikers kunnen gebruik maken van inbel-internetdiensten vaak opgenomen. Deze smalle-band-diensten hebben nu grotendeels achterhaald door snelle breedband diensten en draadloze netwerken, zijn fabrikanten nu minder waarschijnlijk te nemen op hun nieuwe modellen van de laptop.

Identificatie

Als uw HP laptop een interne modem heeft, zal er een kleine vierkante hardware verbinding op de computer waarmee u de stekker in een modemkabel. Dit moet worden aangeduid als "modem", of wellicht een kleine symbool dat eruit als een telefoon ziet. De modemverbinding is iets kleiner dan een verbinding Ethernet (LAN) en ligt vaak ernaast.

Onderzoek

Als u of uw specifieke HP-laptop heeft een interne hardware-modem twijfelt, kunt u de website van HP ondersteuning om te controleren de specificatie van uw model. Typ uw model/typenummer in de website en Bekijk de hardwarespecificatie.