Google Indexer functie

Google Indexer functie


Google is voortdurend scannen van bekende en gekoppelde webpagina's voor bijgewerkte inhoud en informatie over nieuwe websites van domeineigenaars tippelen. Om deze informatie nuttig voor online zoekopdrachten, moet gevangen websites worden geïndexeerd en georganiseerd. De Google Indexer is de virtuele eenheid die is belast met de uitvoering van die organisatorische taken.

Definitie

De Google Indexer is een onderdeel van de Google Search Engine-systeem, dat de database voor zoekfuncties van Google vormt. De indexeerfunctie slaat de volledige tekst van elk webdocument gelegen door Google van Web crawlen functie. Elk woord is wordt opgeslagen in een database met informatie over die Web-document het woord vandaan komt, waar in het document het woord verschijnt en welke andere woorden worden weergegeven in de directe nabijheid van het woord.

Systeem

Google Indexer ontvangt alle informatie van de Googlebot Web crawler. De Googlebot zoekt webpagina's via een online aanvraagformulier en door volgende links die worden weergegeven op andere webpagina's. Googlebot haalt de inhoud van elke Web-pagina en stuurt de volledige tekst van de pagina naar de indexeerfunctie voor verwerking. De indexeerfunctie vervolgens worden gesorteerd en wordt de inhoud van de pagina's die het ontvangt in de database opgeslagen. Wanneer een gebruiker een query in de Google-zoekmachine, de query wordt opgevraagd van de Indexer database en retourneert zoekresultaten op basis van een complexe, merkgebonden algoritme.

Stopwoorden

Unidirectioneel dat Google zoek keer optimaliseert en minimaliseert de omvang van haar enorme Indexer database is door het identificeren van termen die weinig informatie over de inhoud van een pagina bieden. Deze voorwaarden, welke Google-gesprekken "stop woorden," zijn meestal te vaak gebruikt en te algemeen zijn nuttig voor het queryproces. Voorbeelden van eindewoorden "en" 'als' en 'het'. Stopwoorden zijn de enige woorden die de Google Indexer worden weggelaten uit de database.

Functies van de prestaties

De indexeerfunctie uitvoert bepaalde andere functies voor het optimaliseren van de databaseprestaties. Google bepaald dat enkele leestekens patronen nuttig zijn voor het analyseren van zoektermen; Dus, de meeste leestekens worden weggelaten uit de database van de Indexer. De database ook worden weggelaten meerdere spaties en converteert alle letters naar kleine letters, een proces dat vermindert de grootte van de Index-database factorially tegen geringe kosten de kwaliteit van de zoekresultaten.