GIMP Tutorial over hoe installeer borstels

De GIMP beeldbewerking software bevat een set van borstels waarmee u afbeeldingen kunt tekenen. Het programma omvat een basisreeks van borstels; om te verhogen uw tekening opties, downloaden en installeren van een reeks van derden borstels voor de software. De penselen beschikbaar voor GIMP variëren van eenvoudige cirkels tot complexe patronen en duizenden borstel bestanden zijn beschikbaar voor download van het Internet.

Instructies

1

Sluit GIMP als het programma geopend is. Een nieuw venster openen in uw webbrowser en navigeer naar de pagina met de borstels die u wilt installeren (zie bronnen).

2

Klik op de downloadlink voor de borstels die u wilt installeren. Sla het zipbestand met de borstels aan de downloadmap van uw browser.

3

Klik op de knop 'Start' en 'Computer'. Navigeer naar uw browser download directory en dubbelklik op het gedownloade zip-bestand met de GIMP borstels. Als het zipbestand een submap bevat, dubbelklikt u erop om een lijst met bestanden met de extensie ".gbr".

4

Klik op "Alle bestanden uitpakken". Navigeer naar "Program Files\GIMP-2.6\Share\GIMP\2.6\Brushes." Als u een versie van GIMP dan 2.6, vervangen door "2.6" uw versienummer.

5

Klik op "OK", klik op de knop "Extract".

6

Start GIMP. Klik op het menu "Windows" en selecteer "Dokbaar Dialogs." Klik op "Borstels." GIMP opent u een lijst van de borstels op uw systeem geïnstalleerd, met inbegrip van de geïnstalleerde borstels.

Tips & waarschuwingen

  • Als de geïnstalleerde borstels niet komt in GIMP opdagen, klikt u op de knop "Vernieuwen" in het dialoogvenster borstels.