Gids voor Online handel

Gids voor Online handel


Online handel biedt investeerders te handel snel verzenden met de beurzen. Je inloggen op je online account, doen sommige basisonderzoek, voltooien een ticket van de handel, en meestal binnen enkele seconden krijgt u een bevestiging van de handel. Online handel is ideaal voor de Self-Directed, do-it-yourself investeerder wie houdt te worden belast met zijn beleggingsportefeuilles.

Feiten

Online handel wordt aangeboden door de beheerseenheden van de rijkdom van de meeste grote banken en door verschillende onafhankelijke makelaars, zoals E * Trade. Ze staan bekend als korting verzekeringsmakelaars omdat hun handel vergoedingen meestal minder dan de helft zijn die van full-service verzekeringsmakelaars. Ze kunnen deze lage kosten veroorloven omdat ze geen beleggingsadvies bieden, en dus niet hoeven te hebben van full-time onderzoek analisten en portfolio managers op personeel.

Rekening

Een rekening openen. Dit is meestal een eenvoudig proces. Ga naar de website van de online broker, vul dan een aanvraagformulier, en binnen een paar dagen ontvangt u een rekeningnummer en een wachtwoord. Vanaf daar is het gewoon een kwestie van leren kennen van het online platform, het opzetten van elektronische middelen overbrengen (EFT) vormen, en vervolgens het overbrengen van sommige fondsen van uw bankrekening, zodat u kunt beginnen met de handel.

Onderzoek

Doe je onderzoek. Als u nieuw bij de markten bent, beginnen bij het online beleggen en de handel resource centra van de Securities and Exchange Commission. Als een Self-Directed investeerder, hebt u flexibiliteit, maar je hebt ook verantwoordelijkheid. Heb je niemand de schuld als een investering sour, gaat omdat niemand bij de online brokerage u adviseren zal te kopen of te verkopen niets. De online-account zal fundamenteel onderzoekstools, maar u moet ook een bezoek brengen aan de website van de vennootschap. Tenzij u een daghandelaar bent, koopt je niet symbolen; koopt u delen van bedrijven. Zo, weten te komen over het bedrijf eerst.

Strategie

Beslissen over een beleggingsstrategie. U zal zitten kundig voor handel voorraden en opties, op een minimum, en bepaalde soorten obligaties en beleggingsfondsen. Uw beleggingshorizon stijl en tijd zal bepalen uw handel. Als u zijn pensioen in 30 jaar, je waarschijnlijk minder risicomijdende en overgewicht in voorraden. Als u zijn pensioen in vijf jaar, zult u overgewicht in minder-riskant, vastrentende activa die regelmatig rente betalen. Bent u het type belegger die niet kan slapen als de aandelenkoers door een paar procentpunten beweegt, dan zijn vluchtige voorraden of opties waarschijnlijk niet voor jou. Als uw werk en gezinstaken niet te veel tijd voor onderzoek laat, beleggingsfondsen of beurze verhandelde fondsen (ETF) mogelijk de weg te gaan.

Overwegingen

U kunt de handel van opties online. Opties worden gebruikt om te dekken, of verzekeren, tegen prijsbewegingen. Ze worden ook gebruikt om te speculeren. Maar alvorens te doen ofwel, enige tijd op de online opties leren center van de Chicago Board opties Exchange (CBOE). Het is tijd goed besteed. U kunt ook administratieve functies, meestal tegen een vergoeding, in uw account, zoals verzoekende EFTs en naar uw bankrekening, converteren van valuta's, bewegende effecten tussen rekeningen bij verschillende makelaarshuizen of wisselen van effecten tussen belasting-beschut en fiscale rekeningen uitvoeren.

Waarschuwing

Verwar niet online handel met momentane of gegarandeerde handel. Uw bestellingen kunnen niet helemaal opgevuld worden, of kan worden gevuld met een aanzienlijk andere prijs, in snel veranderende markten. Zodra u kopen of een voorraad verkopen, is er bijna altijd geen weg terug. Dus, wees voorzichtig.