Gegevens importeren uit een Mdf-bestand

Soms merkt u wellicht een bestand met de. MDF uitbreiding bij het downloaden van een back-up-CD of DVD. De. MDF extensie wordt gebruikt door bestanden met een bit-perfecte kopie van een originele schijf. Gebruik van Alcohol 120% tot het maken van een virtueel station op de computer, het MDF-bestand mount, en uittreksel van de gegevens uit het.

Instructies

1

Download Alcohol 120%. Alcohol 120% kosten niets aan download en gebruik, maar de Schepper vraagt dat gebruikers het programma kopen als ze wenst te gebruiken dan het eerste proces. Installeren en uitvoeren van het programma. Start de computer desgevraagd opnieuw.

2

Tweemaal klikken het pictogram "Mijn Computer". U ziet een nieuwe DVD-station. Dit is de virtuele schijf, geïnstalleerd door Alcohol 120%.

3

Klik met de rechtermuisknop op het MDF-bestand en klik op de "Rename". Wijzig de laatste drie letters van het bestand van MDF naar MDS.

4

Alcohol 120% open en sleep het MDS-bestand naar het venster. Klik met de rechtermuisknop het bestand in het venster van Alcohol 120%, en klik op "Mount op apparaat."

5

Maak een nieuwe map op het bureaublad. Noem deze 'MDF-up'.

6

Tweemaal klikken het pictogram "Mijn Computer". Klik met de rechtermuisknop op de virtuele DVD-station en klik op "Verkennen".

7

Klik op een van de bestanden weergegeven in het venster, vervolgens treffer de "Ctrl" en "A" toetsen op het toetsenbord tegelijkertijd. Alle bestanden op de schijfkopie wordt gemarkeerd.

8

De "Ctrl" en "C" sleutels gelijktijdig alle wilt kopiëren van de bestanden op het schijfkopiebestand te raken.

9

Open de map die u hebt gemaakt op uw bureaublad. Klik in het en druk gelijktijdig de toetsen "Ctrl" en "V". Alle bestanden van de schijfkopie zal worden gekopieerd van de afbeelding en geïmporteerd naar uw harde schijf.