Gegarandeert & daten

Gegarandeert bieden een manier om mensen te ontmoeten en communiceren via het internet. Succesvolle online daten gaat om te weten hoe te Schrijf een persoonlijke advertentie, kijken voor oplichting, chatten, online en/of via de telefoon en eventueel ontmoeten in persoon.

Persoonlijke advertenties schrijven

Bij het schrijven van een persoonlijke advertentie, fundamentele gegevens bevatten, zoals leeftijd, geslacht en locatie. U moet ook informatie bevatten over uw hobby's, carrière, kinderen, belangen en meer. Tot slot, praten over het soort persoon die u zijn hopen te ontmoeten. Zodra u klaar bent met schrijven, uw advertentie proeflezen voordat het wordt gepubliceerd.

Chatten

Zodra u verbinding hebt gemaakt met iemand via een persoonlijke advertentie, moet u chat online of via de telefoon. Hiermee kunt u voor meer informatie over de persoon en laat die u weten of u wilt verdergaan met de vergadering van een in-persoon.

Vergadering

Het is belangrijk om het veilig zijn wanneer iemand in persoon. Eerst, zorg ervoor dat u klaar bent om te ontmoeten. Als u niet vertrouwd bent vergadering iemand in persoon nu, niet. Blijven chatten totdat u klaar bent. Een eerste date regelen op een openbare plaats, zoals een restaurant. Als u naar een andere locatie tijdens je date reizen zullen, neem uw eigen auto. Het is ook een goed idee om een volledig opgeladen celtelefoon met u tijdens deze eerste bijeenkomst.

Waarschuwingssignalen

Niet iedereen die u online ontmoeten zal zijn de moeite waard uw tijd te ontmoeten in persoon. Als de persoon een van de volgende problemen vertoont is het beste blijf uit de buurt te gaan: vernederend of respectloos, inconsistent met basisgegevens, vermijden van telefoon contact of duwen om te voldoen aan zeer snel.

Oplichting

Oplichting komen in de online dating scène, en je moet op alert voor hen. Sommige "rode vlaggen" om uit te kijken voor zijn vermijden beantwoorden van vragen; verstrekken van trieste verhalen vroeg op, vooral als ze dat alleen u kan helpen zeggen; vragen voor liquide middelen; of zeggen dat ze iemand bekend bent.