Gebruik van Input & uitvoerapparaten voor de ComputerDe meeste computers zijn uitgerust met een scala aan input en output poorten. Afhankelijk van het type computer hebt, zul je verschillende input en output apparaten die kunnen worden gebruikt in een verscheidenheid van manieren. Leren wat elke input- en output-apparaat wordt gebruikt voor toegang tot alle van de mogelijkheden van de hardware te maximaliseren uw productiviteit.

USB-apparaten

Een computer's USB input en output-apparaat is een van de meest nuttige poorten omwille van haar vermogen om apparaten aandrijven en breng snel een grote hoeveelheid gegevens. Een USB input of output-apparaat kan worden gebruikt voor het overbrengen van de opgeslagen gegevens en documenten en naar een computer via een draagbare USB flash drive of externe harde schijf. Een USB-poort kan ook worden gebruikt om macht apparaten zoals muizen, toetsenborden en lezing lichten.

Internetapparaten

Hoewel veel computers zijn uitgerust met Wi-Fi radio's waarmee draadloze connectiviteit aan Internet, hebben veel computers alternatieve input- en output-poorten die zijn opgegeven voor Internet-verbindingen. Een ethernetpoort en de poort van de telefoon zijn twee gemeenschappelijke input en output poorten die worden gebruikt voor het aansluiten van Internet-apparaten zoals modems en routers. Deze Internetpoorten verzenden van gegevens over de locatie van de computer op het netwerk en connectiviteit signalen waarmee u kunt doorbladeren en downloaden van on line inhoud ontvangen.

Audio apparaten

Audio-apparaten kunnen worden aangesloten op een computer de input en output-poorten voor opnemen en afspelen. De meeste computers omvatten een 3,5-millimeter audio-uitgang waarmee u verbinding maken met externe luidsprekers of hoofdtelefoon. Audio ingang poort van een computer kan worden gebruikt om verbinding te maken met elektrische instrumenten, microfoons en andere apparaten die geschikt zijn voor het produceren van elektronische audio-signalen. Deze audio-invoer- en uitvoerapparaten zijn geweldig voor het opnemen van muziek en het vergroten van het volume en de kwaliteit van de geluidsweergave.

Video Output apparaten

Afhankelijk van de fabrikant en het model van uw computer moet u ten minste één poort op uw computer gewijd aan video-uitgang. Als u een computer met een klein scherm hebt, kunt u video-uitgang-poort van uw computer om verbinding te maken met een externe monitor, televisie of ander weergave-apparaat. Video-uitgang havens vergroten zoals VGA, DVI, Displayport en S-Video kunnen worden gebruikt om uit te breiden van de computer desktop, van de computer weergave-inhoud, of spiegel afspelen van video's voor presentaties en andere toepassingen.