Gebruik van een SMART Board

Gebruik van een SMART Board


Hoofdzakelijk gebruikt in onderwijs, corporate en regeringsleiders vergaderingen en presentaties, combineert het SMART board het nut van een whiteboard met de interactiviteit van een computer. Het komt in drie modellen die u toestaan om een beeld van de voorzijde, aan de achterkant, of met een plasmascherm. Elk van deze typen bevat een touch-gevoelige film die weet waar u het aanraakt met een vingertop, stylus of pen. Dit zet de gegevens in een formulier dat kan worden opgeslagen in uw computer voor later gebruik, zoals afdrukken of e-mailen naar anderen.

Functies

Het SMART board werkt op dezelfde manier dat een touchscreen doet. Het heeft een harde laag en een flexibele gescheiden door een dunne kloof van lucht. Wanneer een pen of vingertop raakt het scherm, het deze lagen samen te persen en voltooit een circuit. Dit signaal geeft aan de computersoftware waar het scherm was geraakt en het reageert op de juiste manier. Hij weet zelfs welke kleur te gebruiken, omdat de kleur gecoördineerd pen dienbladen hebben verschillende sensoren toezending van gegevens aan de Raad van bestuur.

Trainingen

Dit apparaat is ideaal voor opleidingsdoeleinden computer of technologie. In het verleden, instructievideo's werden gewoon gespeeld, maar met de SMART board, de actie of de techniek kan live uitgevoerd op het whiteboard voor de klas. Demonstraties van de softwaregebruik kunnen worden gedeeld zonder enige noodzaak voor koppelen van ieders laptops of registratie van de sessie vooraf.

Brainstormen

Brainstormsessies gebruiken traditioneel display pads of whiteboards. Maar met dit apparaat, hebt u de volledige vrijheid om te schrijven, te tekenen of te krabbelen op het bord; op elk gewenst moment opslaan u een momentopname van wat je doet zonder onderbreking van de stroom van ideeën. Op deze manier kunt u uw mening meermaals, ga terug naar de dingen die u al had gewist en papier besparen in het proces.

PowerPoint

Omdat het werkt als een groot touch-screen voor uw computer, kunt u uw presentatie zonder de noodzaak voor afstandsbedieningen of assistent om dia's wijzigen geven. U kunt staan door de Raad van bestuur, blijven binnen de eyeshot van het publiek en de pagina zijn voorwaarts en achterwaarts door uw presentatie met slechts een druk op het scherm.

Vergaderingen van de begrotingOp een vergadering van de begroting of salesmeeting waar cijfers en gedetailleerde financiële gegevens worden gedeeld, heb je een extra bonus tijdens het gebruik van het SMART board. U kunt uw spreadsheets op het scherm openen en laten zien aan de hele kamer. U kunt vervolgens klikt u in de afzonderlijke cellen van het werkblad en voer gegevens met behulp van het handschrift erkenningssysteem, dankzij een onscreen toetsenbord met een speciale schrijven-naar-tekst vertaling gebied.

Klaslokaal

Te vervangen door een SMART board voor een reguliere klas schoolbord, kunnen jonge studenten oplossen van wiskundige problemen, schema zinnen en classwide art-projecten deelnemen. Met scherm opslaan, kan de leraar optrekken op de voorafgaande werkdag voor elke klasse en blijven de les, waardoor het een efficiënte vervanger voor schoolborden.