Geblokkeerde Twitter opmerkingen weergeven

Twitter is een populaire social networking site die is gelijkaardig in concept aan de 'Status Update'-functie op concurrenten zoals Facebook en MySpace. Op verstrekken verbruiker voor 140-karakter-berichten en opmerkingen die andere mensen kunnen lezen. Als u voorkomen dat iemand Twitter, dat betekent dat u deze opmerkingen niet meer kunt bekijken. Als u op een later tijdstip die u wilt deze geblokkeerde opmerkingen weergeven besluit, moet u om de blokkering van die persoon.

Instructies

1

Open uw webbrowser en ga naar Twitter (zie verwijzingen). Klik op "aanmelden" te melden bij uw Twitter gebruikersnaam.

2

Typ de Twitter-gebruikersnaam van de persoon die u wilt deblokkeren in het vak "Zoeken" en druk op 'Zoeken'. Zijn / haar profiel zal komen op het scherm. Klik op het om zijn of haar belangrijkste pagina te bekijken.

3

Klik op de knop 'Instellingen' in de knoppenbalk onder de naam van de gebruiker die luidt "Volgende." Dit zal omhoog een drop-down menu op het scherm brengen.

4

Klik op de "Deblokkeren". Dit zal het vrijgeven van die persoon, en u kunt nu lezen zijn opmerkingen die eerder werden geblokkeerd uit de weergave.