Fun.exe verwijderen

Fun.exe verwijderen


Het proces van het systeem van Fun.exe is een laag-risicomateriaal kwaadaardig programma dat zich voortplant zelf via massa-mailings die zijn verzonden aan contactpersonen in het adresboek van een Windows. Het Fun.exe-bestand wordt weergegeven in de desbetreffende e-mail als bijlage, en het bevat code voor het uitvoeren van de W32. [email protected] massa mailing worm. Om Fun.exe van uw computer verwijdert, moet u alle bijbehorende systeemprocessen doden en alle sporen van het virus te verwijderen van uw harde schijf en register.

Instructies

1

Druk op de toetsen Ctrl, Alt en Del om Windows Taakbeheer te openen.

2

Met de rechtermuisknop op het Fun.exe-proces en selecteer "Proces beƫindigen" in het menu. Doe hetzelfde voor de vShell.exe, FAQ.exe, Support.exe en Q322593.exe verwerkt als ze op uw systeem worden uitgevoerd. Sluit het venster Taakbeheer wanneer u klaar bent.

3

Navigeer naar Windows Verkenner naar de map c:\windows\system32\. Zoek en verwijder de vShell.exe en OSSMTP.dll bestanden.

4

Navigeer naar Windows Verkenner naar de map c:\windows\temp. Zoek en verwijder de bestanden Fun.exe, FAQ.exe, Support.exe en Q322593.exe.

5

Klik op "Start" en klik "Run". Dit opent een opdracht uitvoeren vak. Typ "regedit" in het vak opdracht en klik op "OK". Dit opent de registratieredacteur van Windows systeem.

6

Navigeer aan de registratiesleutel HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun\\\\ in het linkerdeelvenster van de Register-editor.

7

Met de rechtermuisknop op de waarde in het rechterdeelvenster die luidt "Win32"="%System%\Win32.exe en selecteer"Verwijderen".

8

Navigeer naar de registersleutel HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CLASSES\txtfile\shell\open\command in het linkerdeelvenster van de Register-editor.

9

De (standaard) waarde in het rechterdeelvenster met de rechtermuisknop op en selecteer "Wijzigen". Dit zal een waarde wijziging venster openen. Type < pad naar notepad.exe > \notepad.exe %1 "en klik op OK.

10

Ga naar de registersleutel HKEY_CURRENT_USER\Software\Win32 en met de rechtermuisknop op de sleutel in het linkerdeelvenster van het venster van de editor. Selecteer 'Verwijderen'.

11

Sluit de Register-editor. Het Fun.exe-virus heeft uitgeroeid uit uw systeem.