Foutberichten van Macromedia Flash Player

Macromedia Flash Player fouten verschijnen meestal op het scherm als je browser is niet laden de plug-in om media-inhoud weer te geven. Problemen met de browser plug-in worden veroorzaakt door conflicten met andere add-ons en toepassingen. Compatibiliteitsproblemen, vooral met nieuwere media-inhoud die nieuwere versies van de plug-in, vereist ook bijdragen tot fouten.

Functie

Macromedia Flash Player is een oudere versie van wat nu bekend als Adobe Flash Player, een plug-in voornamelijk gebruikt door verschillende websites en toepassingen kunnen stream video- en media-inhoud staat. De oudere versie van de plug-in was meestal voor bij oudere besturingssystemen zoals Mac Classic en Windows XP.

Fouten

Als u Macromedia Flash Player, foutberichten meestal worden weergegeven op het scherm als de invoegtoepassing beschadigd, beschadigd of ontbreekt is. Dit is vooral gebruikelijk als de website waarvoor de plug-in niet in staat om het te vinden is. In de meeste gevallen zal de foutberichten worden weergegeven op een video-speler die niet in staat is van het laden van de Flash Player. Als de speler is geïnstalleerd, lost opnieuw opstarten van de browser meestal problemen op. Echter, als het probleem aanhoudt, de player verwijderen en opnieuw installeren. Als u alleen de oudere Macromedia Flash-speler installeren wilt, downloaden en installeren vanaf de "Gearchiveerd Flash Player-versies"-pagina op de website van Adobe.

Updates

Verschillende websites, vooral video-sites, vereist nieuwe en bijgewerkte versies van Flash Player om inhoud stroomsgewijs te. Aangezien de Macromedia Flash Player is gearchiveerd, was het weer geïntroduceerd als Adobe Flash Player. Als u uitvoert naar fouten of als je niet in staat om te spelen online flash-inhoud, download en installeer de nieuwste versie van Adobe Flash Player rechtstreeks vanaf de Adobe website. Na het installeren van de invoegtoepassing, moet u opnieuw opstarten van uw browser om de wijzigingen door te voeren.

Browser

In sommige gevallen kunnen de problemen met de plug-in met uw browser. Als uw browser niet laden van de Flash Player is, herstarten op eenvoudige problemen te kan oplossen. Echter als het probleem zich blijft voordoen, verwijdert de browser en installeer een nieuw exemplaar. Als u van de nieuwste versie van Adobe Flash Player gebruikmaakt, vermindert met behulp van een bijgewerkte-browser de kans op conflicten.