Fotoproject Montage

Fotoproject Montage


Fotomontages zijn een traditionele manier van weergeven van meerdere foto's tegelijk. Foto's met een gemeenschappelijk thema, zoals het platform of felgekleurde produceren, doet een beroep op de kijker oog en trekt zijn belang. Plaatsen van foto's op gekleurde mat bord gekocht bij een ambachtelijke winkel vertoont de fotomontage op een professionele manier en voegt karakter toe aan het project ook.

Instructies

1

Trek één 8-door-10 of 5-door-7 foto's en acht 4-door-6 foto's uit je collectie. Foto's met een gemeenschappelijk thema, zoals honkbal foto's van een kind, uitzoeken of landschap beelden van een vakantie. Gereserveerd van 4-door-6 beelden die u zal worden comfortabele snijden.

2

1/2 duim vanaf de bovenkant en 1/2 inch vanaf de onderkant van elke 4-door-6 afbeelding knippen met een schaar.

3

Plaats de mat bestuur op een vlakke ondergrond en de grootste foto in het midden van de mat bord instellen. Leg twee foto's van de 3-bij-6-inch horizontaal over de bovenkant en de onderkant van de mat van het bestuur.

4

Set twee foto's van de 3-bij-6-inch verticaal aan de linker- en rechterkant van de mat van het bestuur. Laat een rand van 1-inch tussen elke foto 3-door-6 en de afbeelding centreren.

5

Draai elke foto afzonderlijk en breng dubbele dubbelzijdige tape over het achterste oppervlak. Plaats 1-inch strips op elke hoek van de foto's en elke foto omdraaien. Druk zachtjes naar beneden op de beelden met de palm van uw handen te houden van de foto's aan de bovenkant van de mat board.