Foto-effecten van PowerPoint 2007

Foto-effecten van PowerPoint 2007


Microsoft PowerPoint 2007 biedt zes foto effecten die u toelaten om de foto's in uw presentatie verfraaien. Deze effecten bieden veel opties voor aanpassing. Om effecten toepast op een geselecteerde afbeelding, gaat u naar de "hulpmiddelen voor afbeeldingen--formaat" tab en klik op de knop "Foto effecten". Selecteer een vooraf ingestelde optie of een bepaalde afbeelding effect uit het menu.

Schaduweffecten

Een gemakkelijke manier om het verbeteren van het uiterlijk van een afbeelding is toe te passen een schaduweffect. U kunt het toepassen van het effect te subtiel met een buitenste of binnenste schaduw in een van de negen locaties (rechtsboven, de linkerbovenhoek, boven, centreren, enzovoort). Of, als u op zoek bent naar een meer dramatisch effect, de schaduw van een perspectief dat zich tot ver buiten de afbeelding zelf uitstrekt toepassen. Als u een schaduw die u hebt toegepast, selecteert u de knop "Geen schaduw".

Reflectie-effecten

Een reflectie is vergelijkbaar met een buitenste schaduw, maar maakt gebruik van een spiegeleffect. PowerPoint biedt negen reflectie variaties waarmee die u hoeveel van de afbeelding opgeven aan. Bijvoorbeeld, kunt u de hele afbeelding, de helft van het of slechts een klein deel geven. U kunt ook kiezen of u de reflectie te raken uw afbeelding of worden gecompenseerd door een bepaald aantal punten.

Gloed effecten

Een gloeieffect omringt de buitenkant van uw afbeelding. Standaard gloed PowerPoint kunt die u uit één van de zes kiezen kleuren die mix met uw presentatie thema. Als de standaardkleuren niet past bij uw behoeften, klikt u op "Meer kleuren gloed" om een aangepaste kleur selecteren in de galerie Themakleuren. U kunt ook de grootte van het gloedeffect met vier opties, variërend in grootte van 5 punten op 18 punten.

Zachte randeffecten

Zachte randen toe te passen op uw afbeelding biedt een subtiele manier om te verbeteren door voorzichtig vervagen de randen. PowerPoint kunt u kiezen hoeveel van uw afbeelding de rand u wilt vervagen. U kunt bijvoorbeeld 2,5 punten te vervagen de randen slechts in geringe mate of 25 punten om een wazig effect te passen. Let erop dat als uw beeld klein is, toepassing van zachte randen op 50 punten kon maken uw foto verdwijnen.

Schuine effecten

Het toevoegen van een schuine rand is een andere manier om het aanpassen van een afbeelding in PowerPoint. Een schuine rand is een schuine rand rond de afbeelding. PowerPoint biedt 12 soorten schuine effecten, met inbegrip van de cirkel, ontspannen inzet, helling, harde rand en art deco schuine kant. Overwegen om de schuine kant nog meer te verbeteren, 3D-effecten toe te passen of het wijzigen van de kleur.

Effecten van de 3D-draaiing

Een 3D-draaiing toe te passen op uw afbeelding is het meest dramatische foto-effect. PowerPoint biedt drie soorten 3D-rotaties: parallel, perspectief en oblique. U kunt ook opgeven hoe ver naar links of naar rechts wilt draaien. Voor nog meer controle, klikt u op "opties voor 3D-draaiing" om aan te passen met behulp van het dialoogvenster Afbeelding opmaken. Wees voorzichtig niet te overdrijven van 3D-effecten, echter. Uw publiek moeten kunnen herkennen van uw afbeelding.