FLV to AVI Converter

FLV en AVI bestanden beide video's worden weergegeven op computers en andere elektronische apparaten. Veel websites, met inbegrip van YouTube, kunt FLV-bestanden maken van video-inhoud. Meeste programma's niet-browser bieden echter geen ondersteuning voor het afspelen van FLV. AVI-bestanden, zijn echter veel meer algemeen ondersteunde: bijna elke video-programma ondersteunt AVI afspelen. Om te spelen FLV-video's op uw computer of de mediaspeler, een programma te gebruiken om ze te converteren naar AVI.

Categorieën

FLV naar AVI conversieprogramma's komen in twee basiscategorieën. De eerste categorie omvat goedkoop of gratis software die fundamentele FLV to AVI conversies kunt uitvoeren, en een paar andere formaten kan ondersteunen. De tweede categorie omvat duurder softwarepakketten die veel verschillende video formaten zal omzetten. Deze programma's kunnen meestal meer volledige controle over aspecten van het proces van de coversion zoals videobewerking en kwaliteitsinstellingen. Voor basic conversies van Web video's is een gratis of goedkope programma echter meestal krachtig genoeg.

Pazara gratis FLV to AVI Converter

Pazara Software biedt een gratis FLV to AVI converter, die ook FLV-videobestanden naar MPG converteren zal. MPG is een andere populaire formaat dat, zoals AVI, meestal voor lokaal afspelen gebruikt wordt. Een van de voordelen van dit programma is dat het vereist geen installatie. Het wordt geleverd als één uitvoerbaar bestand, en niet naar het systeemregister schrijven of vereisen een verwijderingsproces. Software van dit type is minder waarschijnlijk te vertragen van uw computer op de lange termijn.

Koyote Free FLV Converter

Koyote Sofware publiceert een gratis FLV naar AVI converter, die ook van FLV-bestanden naar draagbare formaten voor apparaten zoals de iPhone van Apple en de Sony PSP converteren zal. Deze software kan ook het uitvoeren van de omgekeerde functie, AVI en MPG bestanden omzetten naar FLV. Deze toepassing maakt conversie van FLV nog eenvoudiger door het creëren van een Web-pagina die kan worden gebruikt voor het afspelen van de video in een browser.

FDR Lab gratis FLV to AVI Converter

FDR Lab heeft gemaakt van een basic-programma waarmee de enige functie van FLV naar AVI converteren. Gratis FLV to AVI Converter maakt gebruik van de XViD codec voor het coderen van de output-AVI-bestand, zodat het apparaat dat wordt gebruikt voor het afspelen van het bestand deze codec geïnstalleerd hebben moet. U kunt de XViD codec downloaden van verschillende websites, waaronder Codecs.com.