Flash-bestanden converteren naar SWF-bestanden

Flash-bestanden converteren naar SWF-bestanden


Adobe Flash is een industrie standaard SOFTWAREPRODUCT produceren multimedia presentaties, video, interactieve webpagina's of diapresentaties. De .fla is het oorspronkelijke bestand dat de software produceert. Om presentaties bruikbaar op computer platformen voor het Web, en voor mensen die niet over Flash beschikken, converteren ontwikkelaars de bestanden naar SWF-bestanden, die kunnen worden gelezen door webbrowsers en gespeeld op de gratis Adobe Flash Player.

Instructies

Laden en publiceren

1

Open uw bron .fla bestand in Adobe Flash. Druk op bestand en vervolgens publiceren (snelkoppeling is Shift + F12). Het systeem zal automatisch een .swf bestand maken in dezelfde map waarin de .fla-bestand zich bevindt. U kunt ook op bestand en vervolgens exporteren, die geeft je een aantal formaten, met inbegrip van .swf, converteren naar evenals de keuze waar u wilt opslaan van het bestand.

2

Voorbeeld van het bestand voordat u het omzet naar een .swf bestand door op te drukken bestand vervolgens Voorvertoning publiceren of gewoon F12 voor korte. Voorvertonen zorgt ervoor dat alle elementen goed in orde voor het produceren van een ander bestand. U wordt niet beperkt in het aantal SWF-bestanden die u kunt maken.

3

Shareware gebruiken het bestand te converteren als u geen Flash. Verschillende softwareproducten, zoals AVS Video Converter, beweren te hebben deze functionaliteit. Als u een zeldzaam hebt om deze bestanden te converteren, zullen de beste optie voor het downloaden van een gratis proefversie van Flash rechtstreeks bij Adobe.