Firefox Open niet Proxy-instellingen

Firefox Open niet Proxy-instellingen


Scholen, ondernemingen, Bibliotheken en andere diensten of organisaties vaak proxyservers te gebruiken als een middel van netwerk bescherming en privacy. Om een webbrowser zoals Mozilla Firefox gebruikt, moeten de proxy-instellingen worden vastgesteld. Als u niet kunt openen van de browser of het niet goed werkt, kunt u de instellingen controleren en corrigeren indien nodig.

Instellingen

Controleren om te zien als Firefox de juiste instellingen heeft bespaart u heel wat van tijd oplossen van andere problemen. Open Firefox en klik op het menu "Extra". Selecteer 'Opties' en ga naar het tabblad netwerk van het paneel Geavanceerd. Klik op de knop "Instellingen" in de groep verbindingen. Selecteer "Automatische detectie van Proxy-instellingen voor dit netwerk." Als deze methode niet werkt, ga terug en kies de "Manual Proxy configuraties" opnieuw invoeren van uw proxy-instellingen. Klik tweemaal op "OK" en controleer om te zien of het probleem is opgelost.

Vergelijk instellingen

Als u de proxyserver met Internet Explorer kunt openen, maar nog steeds niet kunt doen met behulp van Firefox, Controleer de instellingen in een ander webbrowser, zoals IE. U kan per ongeluk hebben omgezet of gemist een cijfer of twee. Start Internet Explorer. Ga naar het menu Extra en selecteer "Internetopties." Ga naar het tabblad verbindingen en klik op "LAN-instellingen" en selecteer "Use a proxyserver voor het LAN-netwerk." Opmerking het adres, het poortnummer en andere gegevens voor uw proxyserver. Sluit het venster en ga terug naar Firefox aan de nodige wijzigingen aanbrengen.

Nieuw profiel

Een nieuw gebruikersprofiel maken Firefox kan helpen bij het oplossen van uw proxy-instellingen. Sluit Firefox. Druk op de startknop in de linker benedenhoek van uw monitor, voer "firefox.exe -P" in het tekstvak "Search programma's en bestanden" en druk op "Enter". Klik op de knop 'Profiel maken', klik op "Volgende" en voer een profielnaam. Schakel het selectievakje "Geen vragen bij opstarten" en klik op de knop "Start Firefox". Kies het nieuwe profiel wanneer gevraagd en bepalen of u de proxy-instellingen in Firefox kunt nu openen.

Schadelijke Software

Als geen enkel van deze opties aan een oplossing, kan de computer worden geïnfecteerd met malware, zoals spyware of een virus. Connectiviteit-bestanden, u verhinderen om verbinding met uw proxyserver kunnen worden beschadigd door deze toepassingen. Windows 7 biedt ingebouwde hulpmiddelen voor zoeken en deze kwaadwillige dossiers uit uw systeem verwijderen. Klik op de knop Start en type in "defender." Klik op "Scan for Spyware en andere potentieel ongewenste Software" in de lijst met resultaten. Zodat het programma automatisch uitgevoerd, detecteren en verwijderen van eventuele schadelijke bestanden die het vindt.