Firefox-bladwijzers naar een andere harde schijf kopiëren

Firefox-bladwijzers naar een andere harde schijf kopiëren


De Firefox bookmarks manager biedt een makkelijk te gebruiken interface voor het exporteren van uw bladwijzers database voor back-updoeleinden. Gebruikend de manager van de bladwijzers, kunt u uw bladwijzers opslaan naar de lokale locatie van uw keuze of een HTML-bestand dat kan worden geïmporteerd in een willekeurig aantal andere webbrowsers of als een databasebestand compatibel met Firefox. Met behulp van de database-indeling, kunt u ook andere informatie met betrekking tot de bladwijzers, met inbegrip van toegang tot informatie en labels opslaan. Aangezien het back-upproces u om een locatie vraagt voor het opslaan van het bestand te selecteren, kunt u gemakkelijk uw Firefox-bladwijzers opslaan op een andere harde schijf.

Instructies

1

Start Firefox.

2

Klik op "Bladwijzers" en "Bladwijzers organiseren."

3

Klik op "Importeren/Backup" en selecteer uw gewenste back-upmethode. "Backup" maakt een bestand alleen compatibel met Firefox, terwijl "HTML exporteren" een bestand compatibel is met alle browsers maken zal.

4

Navigeer naar de back-up harde schijf, en sla het bestand op de locatie van uw voorkeur.

Tips & waarschuwingen

  • Firefox maakt automatisch een back-up van uw referenties dagelijks. U kunt een back-uptoepassing automatisch opslaan in de map met de bladwijzer back-ups naar een andere harde schijf om ervoor te zorgen dat uw Firefox-bladwijzers altijd beschikbaar zijn. De back-upmap ligt op in het scherm gegevens van de Mozilla Firefox-toepassingsmap.