Firefox Add-ons kopiëren naar een nieuwe Laptop

Omdat het een open-source applicatie, heeft Firefox duizenden ontwikkelaars die add-ons of plugins voor de webbrowser maken. Sommige invoegtoepassingen breiden de functionaliteit van de browser, terwijl anderen gewoon cool zijn of het surfen vergemakkelijken. Hoewel het installeren van add-ons in Firefox makkelijk is, kost vinden de besten voor u veel tijd. Hebt u een nieuwe laptop met Firefox geïnstalleerd, uw add-ons exporteren van uw oude PC en sla geruime tijd tegenover elke plugin downloaden en installeren van hen een tegelijk.

Instructies

Een back-Up Firefox

1

Navigeer naar de pagina van de Firefox Add-ons voor FEBE, of Firefox Environment Backup Extension, https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/febe/.

2

Klik op de "Toevoegen aan Firefox" knop op de pagina van FEBE. Klik op de knop "Install Now" wanneer het pop-upvenster wordt weergegeven.

3

Klik op de knop "Nu opnieuw opstarten" in het pop-up venster wanneer daarom wordt gevraagd. Firefox wordt gesloten en opnieuw wordt opgestart.

4

Klik op "Tools" en vervolgens "FEBE" op de menubalk. Klik op "FEBE opties" in het pop-upmenu. Klik op de "Wat te back-up"-knop in het nieuwe venster. Klik op de optie "Volledig profiel". Klik op de "Waar te Backup" knop en selecteer vervolgens de map die u wilt gebruiken voor de FEBE backup. Klik op de knop "OK".

5

Klik op de "Tools", "FEBE", vervolgens "back-up." Wacht een paar minuten voor FEBE te back-up van uw Firefox profiel, favorieten, instellingen en add-ons. De FEBE venster sluit automatisch zodra de back-up is voltooid.

6

Sluit een USB-flashstation of een externe harde schijf aan de computer.

7

Klik op "Start" en vervolgens "Computer." Navigeer naar de map waarin u het back-upbestand van FEBE opgeslagen. Kopieer en plak het bestand op de USB flash drive of externe harde schijf.

Firefox-profiel kopiëren naar Laptop

8

Sluit het USB-flashstation aan op de laptop. Wacht totdat Windows configureren voor gebruik op uw computer te detecteren de drive.

9

Start Firefox op de laptop. Ga naar de website Firefox Add-ons, dan de FEBE-addoninstalleren.

10

Klik op "Tools" en vervolgens "FEBE" op de menubalk. Klik op "Restore Profiel" op het pop-upmenu. Klik op de knop "Selecteer lokale back-up te herstellen". Navigeer naar het back-upbestand van FEBE op de externe schijf, en vervolgens klikt u op de knop "Openen".

11

Klik op de knop "Maak nieuw profiel". Typ een naam voor het nieuwe profiel en klik op "Create". Klik op de knop "Firefox start opties". Markeer de naam van het nieuwe profiel. Selecteer de optie "Gebruik onlangs hersteld of geselecteerde profiel" en klik op 'OK'.

12

Klik op "OK" in het pop-upmenu wanneer gevraagd of u wilt Firefox te herstarten. FEBE importeert alle add-ons, favorieten en instellingen die u op de oude computer gebruikt. Zodra Firefox opnieuw is opgestart, moet de browser functies dezelfde manier als op de oude computer doet.